Sari la conținut

Lifting natural. Ingrediente din bucătărie cu care să îți întinzi și tonifiezi pielea lăsată

E normal ca pielea să se lase odată cu înaintarea în vârstă  sau când slăbim brusc. Problema este mai evidentă în anumite părți ale corpului precum bărbia și brațele. 

Chiar dacă nu putem să schimbăm total aspectul pielii, îl putem îmbunătăți considerabil cu câteva rețete ușor de pus în practică.

 Mască cu albușuri de ouă

Amestecă un albuș de ou cu o lingură de ulei de ulei de cimbru și aplică masca pe față. Este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru pielea lăsată și pentru riduri. 

Oul stimulează producția de colagen, iar uleiul de cimbru hidratează pielea. Combinația dintre cele două ingrediente crește fermitatea pielii și previne lăsarea.

Flaccid-arms

Mască cu banană

O mască făcută din banane pasate, o lingură de miere de albine și o linguriță de ulei de măsline face pielea mai fermă și mai luminoasă. De asemenea, hidratează și reglează producția de sebum.

Pastă de turmeric cu apă

Fă o pastă din pudră de turmeric și apă și aplic-o pe față. Las-o să acționeze 15 minute, apoi spală-te cu apă rece. Acest remediu ajută pielea să își recapete elasticitatea.

Mască de căpșuni cu iaurt

Pasează câteva căpșuni și adaugă câteva linguri de iaurt natural. Amestecă până se formează o pastă și aplică pe față. Las-o câteva minute, apoi spală-te cu apă rece. Această combinație tonifiază pielea și întinde pielea lăsată. Flaccid-arms-2

Suc de roșii

Stoarce sucul de la o roșie proaspătă și aplică-l pe suprafața pielii cu mișcări circulare. Masează timp de 5 minute apoi spală-te cu apă rece.  Sucul de roșii întinde pielea lăsată.

 Exfoliază-ți pielea

Correctly-exfoliate-the-skin-500x298

Relaxează-te cu o baie fierbinte cu sare de mare. Aceasta ajută la tonifierea pielii și o face mai fermă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel