sâmbătă, decembrie 10, 2022

Comunicarea nonverbală este actul de a transmite gânduri sau idei prin gesturi, postură și expresia facială. Iar arta de a citi limbajul corpului se bazează în mare măsură pe aceste indicii nonverbale.

Moartea reginei Elisabeta a II-a, după o domnie de 70 de ani, a declanșat o serie de schimbări în monarhia britanică și Kate Middleton devine prima Prințesă de Walles, după Diana Spencer.

Te-ar mai interesa: Medic: Combinarea oricăruia dintre aceste medicame...

Începând cu 8 septembrie, prințul William și Kate au moștenit titlurile de Duce și Ducesă de Cornwall, titluri pe care le dețineau tatăl lui William și soția acestuia, Camilla. Acum, cei doi au făcut schimbări vizibile în manierele lor comportamentale, potrivit Express.

 Ce planuri ascunse au Kate și William?

Un expert în limbajul trupului a evaluat schimbarea manierelor cuplului în timpul angajamentelor publice. Fostul ofițer de poliție, Darren Stanton, a declarat că slujba sa anterioară i-a oferit abilitățile de care avea nevoie pentru a fi foarte bun la citirea limbajului corporal, până la cel mai mic detaliu. Recent, Stanton a analizat limbajul corporal al cuplului regal, prințul și prințesa de Wales.

Te-ar mai interesa: 3 lucruri pe care să nu le ții sub pat. Pot atrage...

Potrivit expertului în limbajul trupului, Kate și William „au crescut și s-au dezvoltat frumos”.

În timpul unei vizite recente în Irlanda de Nord, Prințesa de Wales a avut o întâlnire cu un membru al mulțimii care i-a strâns mâna lui Kate și i-a spus: „Îmi pare bine să te cunosc, dar ar fi mai bine dacă ai fi atunci când ai fi în propria ta țară.” Kate a râs cu bunăvoință și a continuat să strângă mâna, în timp ce persoana, care înregistra și interacțiunea, a adăugat: „Irlanda aparține irlandezilor”.

Te-ar mai interesa: De ce să bei ceai zilnic? Efectul pe care îl produ...

În ciuda întâlnirii stânjenitoare, prințesa a gestionat situația cu grație, deoarece a zâmbit și a mers mai departe pentru a saluta alți membrii

După ce a devenit membru oficial al Familiei Regale de la căsătoria cu William în 2011, Kate și-a adaptat propria metodă de a se descurca în angajamentele publice.

Darren a spus: „Am fost foarte încântat de această ocazie: „În momentul în care Kate a participat la evenimente oficiale alături de William, ea nu a emanat întotdeauna nivelul de încredere pe care îl are acum.

Te-ar mai interesa: Divorțul anului în România. Își spun ADIO după o c...

Așadar, „ea a crescut și s-a dezvoltat foarte mult și a devenit propria ei persoană și un membru important al Familiei Regale. Am văzut-o ținându-l mult mai mult de braț pe William, ceea ce reprezintă un gest de confort”, a conchis specialistul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private