Sari la conținut

Prințul Harry își dezvăluie numele ADEVĂRAT: AȘA se numește!

Ducele de Sussex nu are nici nume de familie; asta stim noi. Prințul Harry a stârnit controverse după ce a dezvăluit că acesta nu este numele lui adevărat și a fost confuz pentru că nu înțelege de ce oamenii îl numesc așa.

Această declarație a surprins mii de oameni, după ce a fost difuzată videoconferința cu câștigătorii premiului We Child, unde a relatat această poveste. Deci, care este numele său oficial?

Prințul Harry dezvăluie că acesta nu este numele lui adevărat

În cadrul unei videoconferințe cu câștigătorii premiului We Child, una dintre familii i-a spus prințului Harry că și-a numit fiul în cinstea lui, fapt care l-a emoționat pe Ducele de Sussex, întrucât băiețelul avea același nume care i-a fost atribuit când s-a născut, adică numele său adevărat.

Care este numele ADEVĂRAT al Prințului Harry?

La începutul videoconferinței, moderatorul a prezentat una dintre familii, care a spus că numele fiului lor este același cu cel al prințului. Spunând așa, Ducele de Sussex a fost surprins și a adăugat că are același nume și nu înțelege de ce oamenii îi spun Harry.

„Numele meu este și Henry, dar toată lumea îmi spune Harry”, a spus el.

După ce a schimbat câteva cuvinte scurte, soțul lui Meghan Markle a glumit cu băiatul întrebându-l dacă sunt și ei confuzi și l-a numit Harry în loc de Henry.

Prințul Harry NU are nume de familie; acesta este motivul

Oricât de surprinzător ar părea, prințul Harry nu are nume de familie deoarece fiind regalitate la momentul nașterii sale, i s-a atribuit un nume cu titlu regal. „Alteța Sa Regală Henry Charles Albert David, Duce de Sussex” este numele său.

Totuși, dacă dorește, poate folosi „Mountbatten-Windsor” ca o completare a numelui său, deoarece din ordinul Reginei Elisabeta a II-a dacă vreun membru al familiei regale o cere, poate folosi acel nume de familie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel