joi, octombrie 6, 2022

Aveți disfuncții erectile? Iată cum vă puteți ÎMBUNĂTĂȚI viața intimă

Peste 1 milion de români au probleme cu disfuncția erectilă. Este o afecțiune serioasă, întrucât afectează viața intimă, dar și stima de sine.

Statisticile arată că doar 1% dintre acești bărbați se prezintă la medic și își recunosc problema.

Dacă vă confruntați cu disfuncția erectilă, dar nu sunteți genul care luați medicamente, există soluții naturale pentru a remedia această problemă, potrivit specialiștilor de la Harvard.

Te-ar mai interesa: Medicii avertizează: Sedentarismul UCIDE...

Plimbați-vă! 30 de minute de plimbare pe zi au fost asociate cu o scădere cu 41% a riscului de disfuncție erectilă, arată un studiu Harvard. În același timp, exercițiile fizice moderate pot ajuta la restabilirea performanței sexuale la bărbații obezi de vârsta a doua care se confruntă cu disfuncția erectilă.

Mâncați cât mai multe fructe, legume, cereale integrale și pește și lăsați-o mai ușor cu carnea roșie procesată și cu cerealele rafinate.

Atenție: deficiența cronică de vitamina B12- depistată la scoici, somon, păstrăv, carne de vită, cereale îmbunătățite și iaurt- poate dăuna măduvei spinării, putând scurt-circuita nervii responsabili cu senzațiile și trimiterea mesajelor nervoase către vasele de sânge, ducând la scăderea fluxului de sânge necesar pentru a obține și menține erecția.

Te-ar mai interesa: Dr. Cezar, despre cea mai dulce OTRAVĂ: „Nu mai ai...

Multivitaminele și alimentele îmbunătățite sunt indicate celor care au o absorbție scăzută de vitamina B12, printre aceștia numărându-se vârstnicii și oricine cu gastrită atrofică- o boală care afectează aproape una din trei persoane cu vârsta de peste 50 de ani.

De asemenea, asigurați-vă că aveți un aport suficient de vitamina D, care se găsește în laptele îmbunătățit sau iaurt, în ouă, brânză și ton la conservă. Un studiu din 2016 a arătat că bărbații cu deficiență de vitamina D prezintă un risc de disfuncție erectilă cu 30% mai mare decât cei care au suficientă vitamina D, potrivit scoalapacientilor.ro.

Te-ar mai interesa: Atenție la ambalajul de aluminiu! Medicul Adina Al...

E important să aveți o greutate normală. Obezitatea crește riscul de boli cardiovasculare și diabet- două dintre cauzele majore ale disfuncției erectile. Cu cât talia este mai mică, cu atât este mai bine- un  bărbat cu talia de 106 cm este cu 50% mai predispus la disfuncția erectilă față de un bărbat cu talia de 81 cm.

Semnele care indică o sănătate vasculară slabă sunt nivelurile crescute ale tensiunii arteriale, glicemiei, colesterolului rău (LDL) și trigliceridelor, precum și nivelurile scăzute de colesterol bun (HDL). Mergeți la medic pentru a verifica dacă sistemul vascular- deci și inima, creierul și penisul- funcționează cum trebuie sau este necesar să efectuați câteva modificări ale stilului de viață și, eventual, să luați anumite medicamente.

Te-ar mai interesa: Trauma care a marcat-o pe Camilla. Și-a privit mam...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private