Sari la conținut

LiveDoc cu dr. Erna Stoian, medic primar obstetrica ginecologie, specialist in infertilitatea cuplului si reproducere umana asistata/FIV. Infertilitatea este o BOALĂ, nu o condamnare

LiveDoc de miercuri, 18 iulie, vă rezervă o interesantă discuție despre infertilitate, cauze și soluții cu dr. Erna Stoian, medic primar obstetrica ginecologie, specialist in infertilitatea cuplului si reproducere umana asistata/FIV.

Fertilizarea în vitro este prima si cea mai cunoscută tehnică de reproducere umană asistată. Ea presupune fecundarea ovocitelor obtinute de la mama prin puctie, dupa hiperstimulare ovariana controlata, de catre spermatozoizii obtinuti de la tata, in laborator, apoi introducerea embrionilor rezultati in uterul mamei.

Primul copil nascut prin a fost o fetita Louise Brown pe 25 July1978, in Oldham General Hospital, Greater Manchester, UK. De atunci pana acum s-au nascut peste 5 milioane de copii prin fertilizare in vitro.

Vă așteptăm la emisiunea noastră live cu acest subiect interesant. Vă mulțumim dacă veți informațiile mai departe, să ajungă la toate persoanele interesate.

Vă reamintim că aceasta este pagina noastră de Facebook, unde găsiți în fiecare zi articole medicale interesante.

Vă invităm să ne apreciați pagina și dacă doriți să nu pierdeți articole interesante, să vă abonați din site la Notificări sau Newsletter.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel