joi, iunie 30, 2022

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, l-a înlocuit pe celebrul politicean cu „Regele medicamentelor!” Aceasta și-a găsit alinarea în brațele unui multimilionare în vârstă de 53 de ani, fost patron al lanțului de farmacii Sensiblu şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma.

Tânăra de 30 de ani s-a afișat în public cu noul ei iubit, milionarul Roger El Akoury, supranumit „Regele medicamentelor”, potrivit mediaflux.ro.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns al expunerii la soare. În 10 minu...

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte.

Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta”, spunea Irina Tănase.

Te-ar mai interesa: Oana Zăvoranu, scandal cu managerul Spitalului Col...

Noul ei iubit, Roger El Akoury, este de origine libaneză și este fostul patron al lanțului de farmacii Sensiblu, dar şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma.

Cine este „Regele medicamentelor?”

În urmă cu cinci ani, Roger El Akoury a făcut una dintre cele mai mari tranzacții de pe piața pharma, de 400 de milioane de euro. El a vândut business-ul unui fond de investiții din Cehia care deține lanțul de farmacii Dr. Max, precum și casele de pariuri Fortuna. Acesta mai este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest, în afară de alte afaceri. În urmă cu 16 ani, multimilionarul s-a remarcat în presa mondenă datorită relației pe care a avut-o cu cântăreața Anna Lesko.

Te-ar mai interesa: R. Kelly, condamnat la 30 de ani de închisoare. Câ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private