sâmbătă, decembrie 3, 2022

Liviu Dragnea, fostul Lider PSD susține că e ajutat de iubita sa Irina și de familie ca să nu moară de foame, o parte din veniturile sale fiind sub sechestru. 

Fostul lider al PSD a negat faptul că ar fi un om bogat, subliniind că avea avere atunci când a intrat în politică. „Eu am hotelul de la Turnu Măgurele, un apartament la Turnu Măgurele, teren intravilan, ăla pe care stă hotelul. (…) Eu nu am fost toată viaţa bugetar.

Te-ar mai interesa: Atenție! Acest obicei poate crește riscul de moart...

Liviu Dragnea, ajutat de Irina și de copii

În 1990 am fost prima iniţiativă privată din jumătatea de sud a României, asociaţie cu scop lucrativ. În 96, când eu am devenit prefect, aveam un complex hotelier, trei restaurante între care cel mai mare din judeţ, două centre en gros, trei magazine. Aveam de asemenea, în 96 terenuri intravilane, aveam clădiri”, a afirmat Dragnea, potrivit adevărul.

El a menţionat că mare parte din bunurile pe carele-a avut le-a vândut pentru a ridica locuinţa din Alexandria. Întrebat din ce bani trăieşte, Dragnea a răspuns: „Trăiesc din două treimi din salariu, pentru că o treime este pus sechestru de la DNA (…), nu câştig foarte mult, dar cu ce câştigă Irina ca salariu cu ce câştig şi eu, cu ce mă ajută copiii, nu mor de foame”.

Te-ar mai interesa: Mit sau realitate: Deodorantele cresc riscul de ca...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private