Sari la conținut

Cu cine a înlocuit-o Liviu Dragnea pe Irina Tănase? Noua relație amoroasă: „E doar începutul, băieţi!”

Irina Tănse este istorie pentru Liviu Dragnea. Acum acesta are o nouă iubită! Mai frumoasă și mai tânără, după cum se zvonește. Controversatul politicean a rupt relația cu Irina după 8 ani, când toată lumea se aștepta să anunțe data marelui eveniment.

Irina Tănase ar fi fost părăsită printr-un mesaj de „adio”, după care ar fi primit block de la Liviu Dragnea.

Aceasta declara la acea vreme: „Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri”.

Liviu Dragnea ar avea acum o relație o tânără de 25 de ani, profesoară de limba franceză, aspirantă la ascensiunea politică:

”Au apărut în ultimele zile diverse articole despre o presupusă relație amoroasă a mea.

S-au vehiculat diferite nume ale unor domnișoare. Cei care au scris nu s-au hotărât care dintre ele ar fi. Am spus de nenumarate ori și o spun și acum. Înțeleg că numele Dragnea vinde și înțeleg apetitul pentru senzaționalul neverificat al unora din presă.

Însă, dacă au o problemă cu mine, și este evident că au, să nu mai scrie minciuni despre alte persoane cărora le strică imaginea degeaba.

Am mai aflat din aceleași articole că aș fi fost în Cuba. N-am ajuns până acum în această țară. Și mai înțeleg că tot noianul acesta de articole mincinoase identice a apărut la comanda celor enervați de apariția mea televizată de aseară. Le dau o veste proastă. E doar începutul, băieți!”, e mesajul transmis de Liviu Dragnea”.

Profesoara de limba franceză, Oanna Leonte,este implicată în proiectele politice ale lui Dragnea.

Prima reacție a Oanei Leonte

Oana Leonte, tânăra care conduce organizația de tineret a partidului lui Liviu Dragnea, Alianța Pentru Patrie, a făcut o serie de declarații despre informațiile privire la relația de dragoste pe care ar avea-o cu liderul politic.

”Consider că viața personală trebuie să rămână personală. Nu doresc să discut despre asta”, a precizat Oana Diana Leonte pentru Fanatik.ro

Oana Diana Leonte are 25 de ani și este din Buzău, acolo unde a absolvit liceul B.P. Hașdeu, iar apoi a urmat cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine, în prezent fiind masterandă în Sociologie. De-a lungul timpului a lucrat și în marketing și publicitate, ea pozând chiar, la un moment dat, pentru o companie de băuturi fine.

Oana Diana Leonte a făcut sport de performanță – volei la CSS Buzău -, dar a cochetat și cu moda, participând chiar și la concursuri de frumusețe.

Sursele mai susțin că aceasta ar fi mai apropiată de Codrin Ștefănescu, Liviu Dragnea ar fi cu o altă aspirantă din APP, lideră la facţiunea de tineret la unul dintre sectoarele Capitalei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.