luni, ianuarie 30, 2023

În ciuda faptului că a fost unul dintre locurile preferate ale Prințesei Diana, acesta provoacă teroare din cauza felului pustiu în care arată în prezent.

Fratele Prințesei Diana, Charles Spencer, a împărtășit recent pe rețelele de socializare o fotografie a casei și a locului unde se află rămășițele lui Lady Di, făcând furori în rândul publicului, întrucât locul arată destul de pustiu și terifiant.

Te-ar mai interesa: Cele mai dificile zodii. Sunt imposibil de înțeles...

Unde a fost înmormântată prințesa Diana?

Aceeași singurătate care a însoțit-o pe Prințesa Diana în ultimii ei ani de viață, este aceeași care îi înconjoară acum mormântul, deoarece se pare că nimeni nu locuiește pe această proprietate și nici nu își vizitează mormântul des.

După accidentul fatidic în care Prințesa Diana a murit, pe 31 august 1997, rămășițele ei au fost îngropate în casa copilăriei ei, Casa Althorp.

Casa în care a copilărit Lady Di este locul în care se odihnesc rămășițele ei

O proprietate construită în 1508 de patriarhul familiei Spencer, Sir John Spencer, un fermier de oi care spusese că a construit conacul cu gândul că nepoții săi o vor moșteni, ca simbol al statutului lor social, deoarece aparțineau nobilimii și erau apropiați de familia regală a regelui Iacob I al Angliei.

Te-ar mai interesa: De ce apare pofta de murături în sarcină? Adevărul...

Prințesa Diana își iubea grădinile și obișnuia să se ascundă în tufișuri, pe lângă faptul că petrecea ore lungi întinsă pe iarba proprietății, așa că și-a dorit mereu să se întoarcă să locuiască în aceeași casă în care a crescut și de aceea a cerut în timpul viații să fie îngropată acolo după moartea sa.

Mormântul Prințesei Diana îi sperie pe fani

Fratele său a fost cel care s-a ocupat de îndeplinirea ultimei voințe a surorii sale și a depus rămășițele acesteia împreună cu cele ale tatălui său. Din când în când, fratele prințesei publică fotografii pe Instagram cu mormântul pentru ca fanii Dianei să fie la curent.

Te-ar mai interesa: Medic român: Două semne care ar trebui să ne ridic...

Totuși, cu această ocazie, aspectul pustiu și gol al locului care o făcea pe vremuri fericită pe Lady Di a atras atenția, întrucât pare un loc pustiu și sumbru.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private