joi, septembrie 29, 2022

Loredana Groza a încins internetul. Artista s-a fotografiat într-o ipostază incendiară, iar imagine a strâns sute de mii de aprecieri și reacții.

Cântăreața s-a fotografiat întinsă pe pat, fără lenjerie intimă și a urcat imaginea pe Instagram, iar urmăritorii au rămas fără cuvinte.

Vedeta în vârstă de 52 de ani a ţinut să le arate tuturor fanilor că arată foarte bine şi acum, iar imaginea a adunat deja peste 5.000 de aprecieri şi aproape 800 de comentarii în doar cinci ore.

Te-ar mai interesa: A murit Alexandru Arșinel, la 83 de ani! „Zilele î...

Mircea Badea a comentat în stilul său caracteristic apariția artistei și a avut o dilemă în ceea ce privește vestimantația acesteia şi i-a întrebat pe telespectatorii săi, dacă artista poartă toate elementele care compun ţinuta unei „lady”.

Loredana Groza a încins internetul

„Deci, eu cum să steam eu liniştit aşa, mă rog, vorba vine, semi-amputat aşa, primesc mesaje de la cetăţeni cu care sunt într-o relaţie de amiciţie şi îmi trimit următoarea fotografie/postare a doamnei Loredana Groza, care se află undeva în Balcani. Şi zice „Lazy afernoon…Lady L”. Adică după-amiază leneşă. Şi Lady L, ce e? Lady Loredana, cred că asta înseamnă.

Te-ar mai interesa: Soțiile sâcâitoare îmbunătățesc sănătatea soților ...

Deci, dânsa se află undeva în Balcani şi s-a pozat aşa. Am stat aşa un pic, m-am uitat aşa…Nu e pe OnlyFans, e pe Instagram, adică dânsa a postat. Când am văzut-o eu avea deja 4.641 de aprecieri. Dumnezeule! E tare asta cu aprecieri, îmi place. Nu e cu like-uri, e cu aprecieri. Are un fel de pijama, sau ceva, un top cu vedere la buric, dar întrebarea este: Poartă sau nu poartă? Şi votul meu ar fi că nu poartă.

Te-ar mai interesa: Mustul, elixirul tinereții, bun pentru creier, ini...

Oricum, mi se pare mai interesant decât ce spune Pârvulescu despre nunta lui Simion. Mi se pare mai interesant să dezbatem dacă poartă sau nu poartă. Părerea mea este că nu poartă. Munţii noştri aur poartă şi doamna Loredana nu poartă! Ok. Ce să zic? Nu zic nimic. Stau liniştit”, a spus Mircea Badea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private