Sari la conținut

Loredana Groza i-a sărutat picioarele lui Horia Moculescu. Mariana Moculescu: „Dragă, revino-ți! Te-a învățat budismul cum să te închini unui om? E blasfemie!”

Loredana Groza i-a sărutat picioarele lui Horia Moculescu
sursa foto: wowbiz
Festivalul de Muzică Ușoară Mamaia

Fosta nevastă a lui Horia Moculescu a fost înnebunită atunci când a văzut-o pe Loredana Groza îngenunchind la picioarele fostului ei soț chiar în prezența publicului de la Festivalul de la Mamaia.

Loredana Groza a participat de curând la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia, în cadrul căruia, în ultima seară, a susținut un recital de excepție împreună cu formația sa. Cel mai tare moment care a bucurat-o pe artistă și a trezit admirația spectatorilor a fost cel al colaborării pe scenă cu Horia Moculescu. În finalul reprezentației, Loredana a uimit pe toată lumea printr-un gest neașteptat, prin care și-a exprimat admirația totală față de compozitor: s-a aplecat și i-a pupat picioarele. Fotografiile au ajuns virale.

Mariana Moculescu nu a putut să se abțină să nu reacționeze si a criticat aspru gestul artistei, pe care îl consideră totalmente nepotrivit față de fostul ei soț. Având un ton încărcat de ironie, Mariana Moculescu a dezvăluit că sursele comportamentului „deviant” al Loredanei Groza includ călătoriile sale din ultima vreme în India și învățăturile budiste. Totodată, aceasta a taxat în mod vehement laudele artistice ale Loredanei de la debutul carierei, afirmând că Loredana s-a făcut de rușine pe o scenă din Italia, fapt pentru care a revenit „cu coada între picioare” în România, potrivit acesteia.

Citeste si:

Loredana Groza i-a sărutat picioarele lui Horia Moculescu

„…Dragă, revino-ți! Te-a învățat budismul cum să te închini unui om? Gestul tău este o prostie și o blasfemie! Închină-te lui Dumnezeu! Prin anii ’90, această budistă se făcea de tot râsul pe scenele din Italia…

Îmi aduc aminte ce show nereușit a avut și cât de prost a cântat… practic fără niciun strop de voce…Drept urmare, s-a întors in România să facă pe vedeta de la Hollywood. Vizionați show-ul din Italia al acestei pupăcioase și închinătoare la idoli…”, a scris Mariana Moculescu pe o reţea de socializare, potrivit DCNEWS.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.