luni, ianuarie 30, 2023

Selecționerul Olandei, Louis van Gaal, a făcut o serie de declarații care a cutremurat lumea sportului. Acesta a spus că suferă de cancer de prostată. Acesta a spus că a ascuns că este bolnav. Nu le-a spus jucătorilor olandezi despre boala de care suferă, pentru a nu le influența evoluția în vreun fel.

Louis van Gaal suferă de cancer: „Mă gândeam că sunt sănătos. Dar nu sunt”

În vârstă de 70 de ani, selecționerul Olandei a dezvăluit, înainte de a participa la un nou Mondial cu naționala, că suferă de cancer la prostată.

Te-ar mai interesa: Sirop magic pentru tusea seacă. Lidia Fecioru: E f...

Bărbatul spune că a beneficiat de tratament preferențial din partea medicilor și le mulțumește pentru faptul că la ședințele de chimioterapie a fost lăsat să intre pe ”ușa din spate”, pentru a nu fi recunoscut.

Gaal: am fost iradiat de 25 de ori

„În fiecare perioadă în care am fost antrenor al echipei naționale a trebuit să plec noaptea să merg la spital fără ca jucătorii să afle până acum. În tot acest timp mă gândeam că sunt sănătos. Dar nu sunt.

Cred că nu le spui oamenilor cu care lucrezi asta pe nepusă masă pentru că le-ar putea influența alegerile, hotărârea lor. Așa că m-am gândit că nu ar trebui să știe. Nu mori de cancer de prostată, cel puțin nu în nouăzeci la sută din cazuri. De obicei, alte boli te omoară.

Te-ar mai interesa: Alimentația în funcție de grupa de sânge. Care sun...

Dar am avut o formă destul de agresivă, am fost iradiat de 25 de ori. Atunci ai o grămadă de alegeri de făcut pentru a trece prin viață. Am avut tratament preferenţial în spital. Am fost lăsat să intru pe uşa din spate când am fost la o întâlnire şi am fost imediat băgat într-o altă cameră.

Am fost tratat minunat. Desigur, le veţi spune prietenilor şi rudelor dumneavoastră despre asta. Faptul că nimic nu a ieșit în public spune ceva despre mediul meu. E grozav”, a declarat Louis van Gaal, potrivit Mirror.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă iei o linguriță de oțet înaint...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private