Sari la conținut

Love Story 2022. O femeie de 31 de ani se îndrăgostește de un bărbat de 67 de ani, după ce acesta îi cumpără casă și mașină de 450.000 de euro. „Cu el nu există nicio dramă și mă motivează în viață”

Love Story 2022. O femeie de 31 de ani se îndrăgostește de un bărbat de 67 de ani, după ce acesta i-a cumpărat casă și mașină de 450.000 de euro. „Cu el nu există nicio dramă și mă motivează în viață”.

O femeie de 31 de ani plănuiește să se căsătorească cu un bărbat de 67 de ani, după ce acesta i-a cumpărat o casă de 340.000 de lire sterline (proximativ 400.000 de euro) și o mașină de 40.000 de lire sterline (aproximativ 46.000 de euro).

31-year-old woman falls in love with 67-year-old man after he buys her house and car

Love Story 2022. O femeie de 31 de ani se îndrăgostește de un bărbat de 67 de ani, după ce acesta i-a cumpărat casă și mașină de 450.000 de euro

Sătulă de „drama” relațiilor anterioare cu bărbați mai tineri sau de vârsta ei, în aprilie 2017, Damea Williams, din Atlanta, în statul american Georgia, a scris o postare pe Facebook, spunând că caută pe cineva mai în vârstă de 50 de ani care să o ajute financiar, să o ajute să se simtă stabilă și în siguranță în viața ei.

James Parker, pe atunci în vârstă de 62 de ani, a luat legătura cu Damea, care deși la început nu era sigură, a decis să-i dea o șansă.

„I-am îndeplinit toate calificările. Nu credeam că va merge atât de departe și că vom avea doar o întâlnire ciudată, dar am găsit ceva special”, a spus James, potrivit  Mirror.

Când femeii i-a fost furată mașina, iubitul mai învârstă i-a cumpărat un Jeep de 40.000 de lire sterline, ca să poată să se deplaseze. Cuplul mergea la întâlniri regulate și la cumpărături. Mai mult, James îi trimitea bani Dameei când era plecat.

Woman falls in love with sugar daddy despite 36-year age gap | Metro News

Pace, siguranță și liniște: „Cu el nu există nicio dramă și mă motivează în viață”

Și, exact ca în povești, în timp Damea și-a dat seama că s-a îndrăgostit de James. Cuplul a început în cele din urmă să se întâlnească în noiembrie 2017.

„La început doar m-a ajutat, dar am început să petrecem din ce în ce mai mult timp împreună și ne-am înțeles cu adevărat. A fost cu adevărat acolo pentru mine”, a spus Damea.

În 2019, James i-a cumpărat o casă în care a locuit singură până când James s-a mutat cu ea.

S-au logodit în martie 2018 și plănuiesc să se căsătorească în Las Vegas anul acesta.

„Poate că are 67 de ani, dar este foarte activ și încă are o energie mare”, a spus Damea, adăugând că „El mă împlinește. Alături de el nu există nicio dramă și, mai mult, mă motivează în viață”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel