Sari la conținut

Boala teribilă de care ar suferi Regele Charles! Casa Regală a Marii Britanii ascunde acest secret?

Boala teribilă de care ar suferi Regele Charles! În momentul în care Regina Elisabeta a II-a a murit, tronul a trecut imediat și fără ceremonie moștenitorului, Charles, fostul Prinț de Wales.

În momentul în care Regina a murit, tronul a trecut imediat și fără ceremonie moștenitorului, Charles, fostul Prinț de Wales.

Cum se va numi?

Potrivit BBC, el va fi cunoscut drept Regele Carol al III-lea.

Aceasta a fost prima decizie a domniei noului rege. Ar fi putut alege dintre oricare dintre cele patru nume ale sale – Charles Philip Arthur George.

Nu este singurul care se confruntă cu o schimbare a titlului. Prințul William și soția sa Catherine poartă acum titlul de Duce și Ducesă de Cornwall și Cambridge, iar regele le-a conferit titlul de Prinț și Prințesă de Wales.

Există și un nou titlu pentru soția lui Charles, Camilla, care devine Regina Consoartă – consort este termenul folosit pentru soția monarhului.

Prințul Charles nu este apt să devină rege?

Boala teribilă de care ar suferi Regele Charles! Au existat speculații în ultimii ani despre probleme de sănătate ale Regelui Charles. Potrivit unor zvonuri, acesta ar suferi de boala Alzheimer, lucru care provoacă îngrijorare în Casa Regală a Marii Britanii.

Revista „People” susţinea cu mult timp în urmă că ar fi în posesia unui raport medical secret care confirmă faptul că Charles suferă de Alzheimer, acesta fiind motivul pentru care există posibilitatea ca Prinţul William să urce pe tron după Regină.

Potrivit tabloidului InTouchWeekly, o sursă a dezvăluit că moștenitorul tronului le-a spus celor dragi că aude oameni morți.

„A primit chiar și o tablă Quija pentru a lua legătura cu unchiul său, Earl Mountbatten, decedat de mult. Dar cel mai îngrijorător este pierderea memoriei. Charles devine mai uituc pe zi ce trece. Soția lui, Camilla, și valeții personali trebuie să-i reamintească totul și trebuie să-l urmărească în mod constant”, a spus sursa în 2021, potrivit tabloidului.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel