Sari la conținut

Lovitură de proporții la Casa Regală! Abia acum s-a aflat ce au vrut să-i facă Regelui Charles

Prințul Andrew „a făcut lobby ” pentru a-l împiedica pe Charles să devină rege, susține o nouă carte-bombă.

Noua carte susține că Andrew a complotat în secret cu Prințesa Diana și cu fosta sa soție Sarah Ferguson pentru a-l împiedica pe Charles să devină rege și, în schimb, să-l lase pe adolescentul de atunci William să preia tronul cu Ducele de York ca regent, după cum susține presa britanică.

Noua carte a Angelei Levin despre viața Camillei, serializată în Telegraph, susține că Ducele de York s-a comportat „foarte urât” cu ea și a conspirat cu Prințesa Diana pentru a-l împiedica pe fiul cel mare al Reginei să devină Rege.

Se spune că un „insider senior” de la palat i-ar fi spus doamnei Levin: „Când Diana era în viață, prin prietenia ei cu soția lui Andrew, Sarah, [ducesa de York] a complotat cu Andrew să încerce să-l împingă pe Prințul Charles deoparte, astfel încât Prințul Andrew să poată a devenit regent al Prințului William, care era pe atunci adolescent.

„Au fost vremuri întunecate și ciudate, în care paranoia a devenit realitate, iar asta a fost o îngrijorare. Comportamentul lui a fost foarte, foarte negativ și extrem de neplăcut pentru Regina Elizabeth, care nu a fost de acord.

Cu toate acestea, se pare că era foarte supărat că nu a putut conduce țara în vreun fel. A rămas atât de ostil apariției și acceptării Camillei, încât este îndoielnic că a fost iertat vreodată”.

De asemenea, Andrew, în vârstă de 62 de ani, ar fi avut și a făcut campanie împotriva căsătoriei dintre Charles și Camilla, acum Rege și Regina Consort, spunându-i mamei sale că nu este de încredere.

La începutul acestui an, regina a anunțat că a fost „dorința ei sinceră” ca ducesa de Cornwall să devină cunoscută ca regina consoartă când Charles va urca pe tron.

Acesta a fost o întorsătură majoră, Camilla urmând să-și asume titlul mai mic de Prințesă Consort după ce s-a căsătorit cu Prințul Charles de atunci în 2005. Regina a luat decizia ca recunoaștere a muncii grele a Camillei și a fericirii pe care o aduce fiului ei, potrivit izvoarelor regale.

Ducele de York și Regele Charles al- III-lea au avut o relație tensionată de-a lungul anilor, care s-a înrăutățit și mai mult după scandalul privind legăturile prințului Andrew cu pedofilul Jeffrey Epstein.

Când Palatul Buckingham a anunțat în ianuarie că Prințul va fi deposedat de toate titlurile sale militare și patronaje, din cauza acuzațiilor de abuz sexual asupra Virginiei Giuffre, s-a înțeles că Charles a jucat un rol esențial în influențarea deciziei. La vremea respectivă, surse de la palat spuneau că decizia „nemiloasă și rapidă” a fost „discutată pe scară largă” în cadrul familiei regale, după tentativa eșuată a lui Andrew de a convinge un judecător să respingă procesul civil.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel