luni, mai 23, 2022

Lovitură pentru Andreea Bălan. George Burcea a transmis un mesaj emoționant după ce a obținut custodie comună pentru cele două fetițe pe care le au împreună.

„Doi ani am luptat să le am în braţe. Dumnezeu a făcut dreptate”

„Doi ani am luptat să le am în braţe, în pătuţ, la baie seara, să le aud ţipând prin casă, tropăind la ora 10 seară sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineaţa când se trezesc…

Dumnezeu a făcut dreptate, căci el ţine cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea şi nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice.

Te-ar mai interesa: Experții au descoperit în ce oraș a apărut prima d...

Oameni buni, părinţi divorţaţi, fiţi maturi când este momentul şi nu puneţi orgoliul vostru mai presus de binele copiilor, căci ei nu au nicio vină.

Nu vă lăsaţi influenţaţi de puterea falsă pe care credeţi că o aveţi, de pupatul în fund de către terţe persoane sau de faptul că aveţi bani şi sunteţi forţă (ca să-l citez pe un tovarăş lăutar).

„E dureros să vezi cum propriii copii sunt întorşi împotriva ta de o bunică sau un bunic”

Şi mai important decât atât…(cu toată dragostea şi iubirea către bunicii care au grijă de nepoţi), aveţi mare grijă la comportamentul acestora către nepoţi. Ei pot avea o influenţă negativă asupra lor şi vă spun asta din proprie experienţă.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic avertizează: „Stresul cronic și somn...

E rău, e dureros şi frustrant ca tu, ca părinte, să vezi cum proprii copii sunt influenţaţi negativ şi întorşi împotriva ta de o bunică sau un bunic.

Pe lângă frustrare mai apare un factor foarte important sau cel mai important: sănătatea psihică a copiilor. Degeaba susţin anumiţi părinţi că fac terapie de exemplu, de „x” ani, dacă ei sunt slabi psihic chiar şi după acele ore de terapie.

Te-ar mai interesa: Topul celor mai CURATE alimente. Lygia Alexandresc...

„Rupeţi inimile copiilor”

Părinţi divorţaţi, nu vă lăsaţi copiii pe mâna a 2-3 bone, iar voi să plecaţi 23 h din 24, iar când veniţi, în acea oră, să faceţi doar poze şi filmări… căci nu faceţi nimic altceva decât să rupeţi inimile copiilor. Vă rog. Iubirea şi dreptatea vor învinge mereu.

Şi ca sfat…. Da, ca sfat: să ştiţi totuşi că NU contează cantitatea timpului pe care o petreceţi cu copiii voştri, ci CALITATEA. Unii stau o oră, dar benefică, iar alţii stau 23 toxice.

Te-ar mai interesa: Alimentația sănătoasă în timpul menopauzei. Sfatur...

Nu staţi cu ei câteva zeci de minute doar pentru a filma şi poza, iar mai apoi să postaţi pe reţele că staţi cu ei. Nu. Vă rog nu faceţi asta, căci copiii suferă, iar acest lucru se vede pe ei, în ei şi peste orice suflu pe care-l dau.

Nu online-ul este viaţa noastră, ci sufletele lor, ale copiilor. Când staţi cu copiii, vă rog să folosiţi telefoanele cât mai puţin posibil…. sau aruncaţi-le şi jucaţi-vă. Doar joaca şi zâmbetele lor ne vor ţine mereu tineri. Dragoste şi zâmbete să ne fie”, a scris George Burcea pe Facebook.

Te-ar mai interesa: Greșeala comună care afectează organismul! „În pri...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private