Sari la conținut

Luați-vă ADIO de la tuse și spută. Acest remediu incredibil vă curăță TEMEINIC plămânii

Tusea și sputa au un inamic de temut, un remediu natural care le vine de hac în timp record. Știți probabil că morcovii sunt recomandați în afecțiunile oculare, dar sigur nu ați auzit că fac minuni în cazul tusei.

Morcovii sunt un remediu minunat, care vă va scăpa de neplăcuta spută. Există totuși un secret. Supa de morcovi este o rețetă veche pentru răceală și tuse sâcâitoare, dar pentru cei mai grăbiți funcționează și siropul de tuse făcut din morcovi.

Siropurile din comerț conțin coloranți și conservanți. Acesta însă, făcut în casă, nu numai că este sănătos, dar este și mai gustos decât cele de farmacie.

Morcovii abundă în vitaminele A, C și K, dar și potasiu. Vitamina A înlătură infecțiile. Vitamina C îmbunătățește sistemul imunitar.

Amestecați sucul de morcovi cu miere crudă, pentru proprietățile ei antivirale și antibacteriene. Mierea va fi ca un emolient pentru gât și va combate durerea.

Dacă adăugați și ghimbir, veți reduce inflamația și veți ameliora durerea.

Cum se prepară siropul de tuse din morcovi. În plus, este foarte bun și pentru stomac. Aveți nevoie de:

  • ½ kg de morcovi
  • 3-4 linguri miere
  • 2 linguri ghimbir proaspăt ras

Tăiați morcovii mărunt, după care îi acoperiți cu apă și dați la fiert. În timp ce fierb, adăugați ghimbirul. Strecurați, după ce sunt moi morcovii și pisați-i cu ghimbirul până se fac pastă. După ce se răcește zeama, adăugați miere și turnați peste piureul de morcovi. Puteți păstra acest remediu timp de o săptămână, la frigider.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel