sâmbătă, octombrie 1, 2022

Lucrezi de acasă? Iată locul din casă pe care ar trebui să-l eviți, în opinia specialiștilor.

Cu structura de lucru de acasă, mulți oameni par să lucreze de pe canapelele sau paturile lor. Cu greu folosesc un scaun și o masă pentru muncă.

Deși s-ar putea să te simți bine să stai confortabil în mijlocul patului sau în confortul canapelei tale și să lucrezi, aceste alegeri pot cauza unele probleme grave de sănătate.

Te-ar mai interesa: Mineralul esențial pentru buna funcționare a creie...

Statul în pat toată ziua și lucrul de acolo poate provoca dureri de umăr sau de spate. Nu doar că îți afectează și productivitatea și, prin urmare, cel mai bine este să eviți să lucrezi din pat sau din canapea și să alegi varianta clasică de lucru: o masă și un scaun.

Dacă nu le cumpărați, încercați să lucrați de la mesele dvs. și asta poate fi o soluție la problemă.

Lucrezi de acasă? Iată locul din casă pe care ar trebui să-l eviți, în opinia specialiștilor

Iată de ce nu ar trebui să lucrezi din patul tău.

1. Îți face postura proastă. Când te așezi pe pat, ecranul tău este la un nivel mai jos decât ochii, ceea ce ar putea cauza probleme la gât. Mai mult decât atât, patul este o suprafață neuniformă, iar așezarea pe această suprafață pe e perioadă atât de mare de timp, ți-ar putea crea probleme spatelui.

Te-ar mai interesa: Cele mai bun surse naturale de melatonină, hormonu...

2. Îți reduce productivitatea. Când stai și lucrezi din pat, șansele ca productivitatea ta să fie redusă sunt foarte mari și, prin urmare, cel mai bine este să-ți iei un scaun și o masă. Mai mult decât atât, stând în pat te poate face să te simți somnoros, ceea ce îți afectează munca.

3. Ți-ar putea afecta starea de spirit. Dormitoarele nu sunt de obicei luminate foarte bine din cauza draperiilor. Atunci când nu există suficientă lumină în cameră, s-ar putea să nu vă lumineze starea de spirit și o dispoziție proastă vă poate afecta productivitatea. Prin urmare, este foarte recomandat să vă dați jos din pat atunci când lucrați de acasă.

Te-ar mai interesa: Semnele care pot să prevestească un infarct și cu ...

4. Îți afectează nivelul de energie. Când starea ta de spirit este proastă, îți poate afecta nivelul de energie. Iar cu niveluri scăzute de energie, există șanse mari să ai o productivitate scăzută.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private