Sari la conținut

Lucruri care NU trebuie împrumutate niciodată. O să fii urmărit de ghinion

pofta de sărat
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
sarea duce la boli cardiovasculare

Cu siguranță ți s-a întâmplat la un moment dat să împrumuți unele lucruri, fără să te gândești ce superstiții se ascund în spatele acestui gest aparent banal.

Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit la Antena 3 care sunt cele cinci lucruri din casa ta pe care nu trebuie să le împrumuți niciodată.

Nu împrumutați niciodată sare, ustensilele de bucătărie, lucrurile personale, matura și pâine. Superstițiile spun că vei fi urmărit de ghinioane!

1. Sarea – e cel mai mare captator de energii negative. Dar este și cel mai mare captator de energii pozitive, e purtător de informații. Curățarea casei se face cu sare, dacă e o bijuterie și vrei să o cureți o bagi în apă cu sare. Nu dăm sare din casă. În momentul în care ai dat, ai renunțat la energia locuinței, la energia ta. Poți să primeșți în schimb la sarea respectivă negativitate și lucruri care ti se pot întâmplă când tu, practic, ai dat scutul casei.

E și un amendament să nu superi. Dacă ai un prieten mai bun, se poate da sare, dar nu desfăcută, sigilată.

2. Ustensile de bucătărie, tacâmuri, veselă – soția a dat unei vecine o cratiță uriașă în care facem gemurile și dulcețurile. Ne-a adus-o afectată, ne-a lipit-o. Ca dovadă, că îți poate trimite înapoi și acea negativitate de care vorbim.

Lucruri care NU trebuie împrumutate niciodată

3. Lucrurile personale, haine, bijuterii – le dăm de tot. Astea chiar vin cu niște încărcături mai ceva decât sarea. Dacă am dat, am dat de tot.

4. Matura – Se încarcă cu cele mai multe energii. Păi vrăjitoarele pe ce zboară? Câte fire de păi sau de plastic sunt în matură, atâtea rele sau energii negative se strâng acolo. O dăm de tot, dacă o dăm.

5. Pâinea – Trebuie dată pâinea fără colțuri. Doar miezul. Dacă ai dat colțul, dai și bunăstarea. Colțurile definitivează un întreg.

Lunea și noaptea nu se dau bani împrumut, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: