miercuri, septembrie 28, 2022

Mihai Voropchievici, numerolog, a explicat ce trebuie sa faceti pentru a indeparta energiile negative din locuinta. Exista o planta pe care nu trebuie sa o tineti in casa!

In cadrul emisiunii ‘Adevaruri Ascunse’ de la Antena 3, Mihai Voropchievici a vorbit despre puterea cristalelor.

Numerologul a vorbit a vorbit despre puterea cristalelor
Unele cristale, tinute prin casa, au rol benefic si alunga cosmarurile, fricile si anxietatile.

Te-ar mai interesa: O tânără de 22 ani s-a sinucis din cauza bolii Lym...

Obsidianul, de exemplu, acționează ca un burete negru care absoarbe tot ceea ce nu este pozitiv, informeaza DcNews.

Voropchievici: NU tineti in casa aceasta PLANTA

„Eu am vreo cinci piramide. Am și de jad, de opal. Am și obsidian care elimină energiile negative. Poți face o combinație cu plante. Tot ce e cu țepi nu țineți în casă, cu excepția cactusului. Cactusul este cel mai mare acumulator de energii negative”, a spus Mihai Voropchievici.

Ce înseamnă când visezi BANI

Banii sunt un element recurent în visele unor oameni… Dar au vreo legătură cu situația noastră din viața conștientă? Ce semnificații sunt atribuite acestui tip de vise din lumea viselor?

Te-ar mai interesa: Un virus extrem de comun ar putea ucide cancerul. ...

Visele sunt povești și imagini pe care mintea noastră le creează în timp ce dormim. Ele pot fi distractive, amuzante, romantice, tulburătoare, înfricoșătoare și uneori foarte ciudate.

Ele sunt o sursă de mister continuu pentru oamenii de știință și psihologi.

Mihai Voropchievici, numerolog, a explicat ce la Antena 3 ce înseamnă când visezi bani.

„În general, pe traducerea veche a visului de bani, și mai ales când visam bănuți, mărunțiș, a doua zi automat trebuia să mă cert cu cineva. Tot ce era mărunțiș înseamna vorbe care trebuiau date.

Te-ar mai interesa: A apărut toată filmarea cu bătaia dintre Anamaria ...

Filosofii de acum și psihologii de acum spun că e cu totul altă poveste și că vei avea parte de bucurii sau oportunități la care nu te aștepți”, a explicat Mihai Voropchievici.

Dacă vorbim despre vise în care banii au o valoare mult mai mare, semnificația arată că veștile sunt bune.

„Dacă banii sunt de valoare, monede vechi sau rare sau chiar de argint, înseamnă o sumă de bani care ți se va restitui. Probabil că ai o datorie mai veche.

Te-ar mai interesa: La ce greutate a ajuns Monica Anghel. ”Nu am slăbi...

Când visezi bani moșteniți deja mintea ta lucrează, se gândește pe rezultate de fericire. Spune că în principiu poți avea parte de un câștig financiar”, a precizat numerologul.


Ce înseamnă când visezi că dai bani sau donezi

„Când visezi bani pe care îi dăruiești cuiva, e aceeași poveste. Să ai grijă ce cuvinte spui și cum poți să deranjezi pe cineva.

Dar dacă visezi că donezi bani, ceva caritabil, o problemă socială, trebuie să te auto-evaluezi. Să îți dai seama cine eșt de fapt, ce vrei, ce gândești.

Te-ar mai interesa: Trigliceride crescute: semne de avertizare care ap...

Că tu te gândești că să fii bogat ca să faci așa ceva. Deci gândurile tale sunt de îmbogățire”, a explicat Mihai Voropchievici.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private