Sari la conținut

Lucruri din casă pe care să nu le împrumuți NICIODATĂ. Faci o greșeală imensă ce îți poate lua norocul, energia și puterea

haine
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Lucruri pe care să nu le împrumuți nimănui

Lucruri din casă pe care să nu le împrumuți NICIODATĂ. Există mai multe credințe străvechi potrivit cărora vei avea parte de ghinion și necazuri.

Este important să știm ce obiecte și articole nu trebuie le să dăm niciodată altor persoane, pentru a ne păstra energia personală.

După cum viața ne-a demonstrat-o, conservarea energiei şi atragerea norocului necesită atenţie şi înţelegerea legăturilor profunde dintre noi şi obiectele care ne înconjoară.

Urmând aceste sfaturi populare, putem crea un mediu mai armonios şi mai favorabil locuinţei și a membrilor familiei care locuiesc împreună cu noi în aceeași casă.

sare
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Lucruri pe care să nu le împrumuți nimănui: Sarea

Sarea este considerată unul dintre cele mai puternice ingrediente magice, având o structură cristalină care este strâns legată de destinul unei persoane. Dăruirea sării poate împiedica norocul şi poate atrage evenimente nefericite asupra casei. Chiar şi simpla trecere a sării din mână în mână se consideră că aduce ghinion.

bucatarie
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Ustensile de bucătărie

Ustensilele pe care le folosim în fiecare zi sunt încărcate cu energia casei noastre. La fel ca în cazul sării de masă, vesela din bucătărie este și ea încărcată cu energia familiei tale. Astfel, dacă cineva îți cere împrumut o cană, o farfurie sau orice alt vas nu le da.

Împrumutarea lor poate duce la probleme de sănătate şi dezechilibre emoţionale. De asemenea, folosirea vaselor deteriorate sau sparte este considerată nefastă.

haine
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Îmbrăcăminte şi încălţăminte

Schimbul de haine şi pantofi cu alte persoane este o practică obişnuită, dar, conform credinţei populare, aceasta poate duce la o pierdere a energiei personale. Pantofii, în special, sunt o sursă de energie negativă acumulată care poate fi uşor transferată noului purtător.

bijuterii
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Lucruri pe care să nu le împrumuți nimănui: Bijuteriile

Bijuteriile nu trebuie împrumutate altei persoane, specialiștii în bionergie susținând că bijuteriile au o aură protectoare. Astfel, dacă sunt împrumutate altei persoane pot aduce mari neplăceri proprietarilor, în special în ceea ce privește sănătatea.

Bijuteriile nu sunt doar un accesoriu, ci poartă şi energia personală a posesorului. Metalele şi pietrele în special, cum ar fi piatra lunii, diamantul şi cristalul de stâncă au puterea de a absorbi şi transmite energia, ceea ce poate avea un impact negativ asupra purtătorului ulterior.

curatenie
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Lucruri pe care să nu le împrumuți nimănui: Mătură

Conform credinţei străvechi, împrumutarea unei mături de la o altă persoană poate provoca transferarea problemelor acesteia în casă. Poți avea mari probleme financiare și la locul de muncă.

Atunci când este timpul să renunţăm la o mătură veche, este important să o facem într-un mod care să rupă orice legătură energetică cu casa noastră, potrivit RADOR.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel