marți, iunie 6, 2023

Celebrul medic neurolog Constantin Dulcan ne atrage atenția asupra cuvintelor pe care le utilizăm, întrucât acestea ne pot atrage energiile negative în viață.

Cuvintele care au o conotație negativă: îmbătrânire, îndoială, cuvântul “nu”

„Nu uitați, toate cuvintele pe care le aveți în minte ne programează. Dacă noi mereu spunem că îmbătrânim, atunci chiar îmbătrânim. Pentru că îi dăm creierului acest program. Sunt cuvinte pe care trebuie să le scoatem din dicționar: îmbătrânire, îndoială, cuvântul “nu”, toate acestea ne programează pe negativ”, a explicat prof. Constantin Dulcan.

Te-ar mai interesa: Ce este cancerul rectal și cum se diferențiază de ...

Constantin Dulcan atrage atenția și asupra posturii noastre. Acesta subliniază că poziția cocoșat nu este benefică nici sănătății, nici energetic. Din acest motiv, este indicat să luam pauze atunci când muncim pentru a ne relaxa creierul.

„Este extrem de important să ne refacem la jumătatea unei zile cel puțin această energie. Este greu să înveți pe toată lumea să se relaxeze, dar simplul fapt că poți să stai o jumătate de oră, fie într-un fotoliu cât mai comod, fie culcat pe spate, neîncercând să te gândești la nimic, decât să îți golești mintea. Dacă vei face asta, zi de zi, vei vedea că ajungi să respiri alt ritm, care este unul natural impus de propriul corp. Ritmul firesc este altul decât cel 2/4 pe care-l citim în cărți. Fiecare dintre noi are altă capacitate respiratorie. Veți vedea că respirația profundă este o respirație care te încarcă cu energie. Acest lucru este extrem de important pentru sănătatea noastră. Această pauză aparent banală schimbă creierul enorm de mult.” , spune medicul.

Te-ar mai interesa: Semnul de cancer esofagian care apare după masă. A...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private