luni, februarie 6, 2023

Intr-o relatie noua, prima vizita acasa la noul iubit este definitorie, caci afli multe despre stilul lui de viata. Insa cu adevarat revelator este frigiderul sau, care-ti arata, de fapt, ce fel de om este!

Toata lumea stie ca prima vizita acasa la persoana cu care ai inceput o relatie sau macar esti in perioada de dating este relevatoare, caci iti ofera indicii inedite cu privire la stilul de viata al acesteia, la personalitatea sa si la aspiratiile sale.

Te-ar mai interesa: Preotul Cătălin Moroșan se zbate între viață și mo...

Este clar ca o garsoniera neingrijita spune altceva decat un apartament de doua camere, curat si elegant mobilat, la fel cum lipsa unui aragaz sau nicio carte in casa arata trasaturi de caracter, de educatie si de stil de viata total diferite.

Insa, dintre toate, frigiderul este cel care “spune” cele mai multe. Acesta este o utilitate pe care orice om o foloseste, indiferent de statut social, de educatie, de venit sau de stil de viata. Nu conteaza intr-atat calitatea frigiderului, cat conteaza cu ce este umplut. Din continutul frigiderului, o femeie care este in prima sa vizita la noul iubit acasa poate afla lucruri noi despre acesta.
Continuarea pe Lyla.ro

Te-ar mai interesa: Ceaiul farmacie care scade tensiunea arterială și ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private