joi, iunie 24, 2021

Luke Perry, actorul care l-a jucat pe Dylan în serialul de mega succes Beverly Hills 90210 a suferit un grav accident vascular cerebral.

Perry a fost transportat de urgență la un spital din Los Angeles,

unde a fost și internat pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

În urma AVC-ului grav suferit, presa internațională informează că îndrăgitul actor a fost pus de către medici în comă indusă. Starea lui Luke Perry nu este una tocmai bună, chiar dacă atunci când paramedicii au ajuns la reședința lui acesta era conștient și vorbea. Pe drumul către spital însă, situația sa s-a înrăutățit.

Luke Perry, cunoscut pentru rolurile sale din seriale populare precum „Beverly Hills, 90210” sau „Riverdale”, a suferit joi, 28 februarie, un accident vascular cerebral destul de grav, fiind internat

în spital pentru a-i putea fi monitorizată corespunzător starea de sănătate, potrivit TMZ.

Din păcate, acest nefericit incident a avut loc chiar în perioada în care postul de televiziune Fox a anunțat că va relua filmările pentru serialul „Beverly Hills, 90210”, ecranizare care i-a adus faima actorului, după ce a interpretat rolul lui Dylan McKay. În timp ce foștii lui colegi de platou Jennie Garth, Ian Ziering, Jason Priestly, Brian Austin Green, Tori Spelling și Gabrielle Carteris au confirmat că vor apărea în noul proiect, Luke nu a semnat încă cu postul de televiziune în acest sens.

Și colega sa Shannen Doherty a trecut prin clipe grele, după ce a luptat din răsputeri cu cancerul.

Ultimele stiri

Parteneri