Sari la conținut

Luna Nouă aduce pentru aceste 4 zodii un capitol nou și fericit. Un septembrie de poveste și plin de oportunități

Sursă foto: Getty Images
Luna Noua în Fecioară

Luna Nouă aduce multe schimbări, însă pentru acești 4 nativi se anunță o lună septembrie fabuloasă, cu multe oportunități.

Una dintre fazele lunare care este cunoscută pentru încărcătura sa energetică care oferă oportunități la nivel astrologic este luna nouă. Cu această ocazie, această fază de septembrie va permite la 4 zodii să aibă un nou și fericit capitol în viața lor.

Aceste 4 semne încep un capitol nou și fericit în viața ta cu Luna Nouă în septembrie 2023

Taur

Acesta este primul dintre semnele care începe un capitol nou și fericit în viață datorită lunii noi din septembrie, iar energia acestei luni este foarte pozitivă pentru acești oameni, deoarece schimbările vin pentru tine acolo unde vei fi.

Citeste si:

Această lună te invită să navighezi în zone în care poți obține rezultate neașteptate, dar totul îți va lăsa recompense pozitive, anunță astrologul Click!

9-16 septembrie
Sursă foto: Shutterstock

Leu

Pentru oamenii guvernați de acest semn zodiacal, luna nouă din septembrie vă invită să aveți un moment în care să reflectați la ceea ce puteți obține în viața voastră, întrucât de acum înainte trebuie să vă vedeți pe termen lung și viitorul.

Acest nou și fericit capitol este mai axat pe probleme financiare în care trebuie să fii mai responsabil, profită de aportul de energie pentru a-ți căuta bunăstarea financiară.

Scorpion

Cu această ocazie, ești unul dintre semnele care, datorită lunii noi din septembrie, vor avea timp să reflecteze la ceea ce fac în viața lor și la acțiunile pe care le-ai întreprins pentru a te regăsi acolo unde te afli în prezent.

Datorită acestui moment de introspecție vei face un pas înainte către acest capitol fericit în care totul este asociat cu probleme prospere în toate domeniile vieții tale.

Capricorn

Acesta este ultimul dintre semnele zodiacale care încep un nou și fericit capitol din viață cu luna nouă în septembrie 2023, pentru că datorită acestei faze lunare îți vei putea atinge obiectivele pe termen lung pe măsură ce îți vei asumi sarcina de a face planuri pe care în sfârșit le vei putea realiza.

În chestiuni de dragoste, vei decide să trăiești aventura și să te angajezi să experimentezi acest sentiment, așa că mergi mai departe cu tot ce vrei să faci în chestiuni financiare și ale inimii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.