luni, ianuarie 25, 2021
Irina Lungu

Luna Nouă din 24 ianuarie se întâmplă în semnul Vărsătorului și aduce eliberare. De ce este această conjunctură magică aflăm de la celebrul astrolog Adriana Tudosa, pe site-ul său de astrologie adriana-astro.com

Știm deja că Luna Nouă aduce vindecare și soluții noi, posibilitatea unor noi începuturi.

Luna Nouă se va petrece la data de 24.01.2020, la 23:42 ora României. Este nuntă cosmică și vrei, nu vrei, vei juca.

Aceasta energie “ noua, noua, noua” ofera sansa de a face modificarile necesare viitorului nostru, ne poate ajuta sa ne rupem de trecut, de un comportament distructiv,  ne ajuta sa avem parte de experiente noi si diferite ce ne revitalizeaza.

Deoarece Varsatorul este semnul purtatorului de apa, se poate intelege in mod gresit ca este un semn al apei, totusi, este un semn de aer, fix si se refera la stapanirea mintii. Varsatorul se refera la minte iar problema este de ce ne legam cu mintea noastra. La nivel superior, Varsatorii sunt altruisti, filantropi, generosi, sinceri. Ei stiu sa-si selecteze prietenii dupa instinct, stiu sa-si depaseasca propriile ganduri si sa se lase ghidati de subsonstient, mintea eterna si divina care este interconectata in permanenta la  “Apa vietii varsata pentru cei insetati”. Varsatorul de tip inferior este fixat pe propria activitate mentala dedicata doar lucrurilor din lumea fizica, problemelor, afacerilor sale, tot ce tine de material uitand de divin.

Pe ce este “fixata” mintea ta ne intreaba aceasta Luna Noua in Varsator? Este cel mai bun moment in care ne putem linisti mintea si putem accesa idei si solutii la problemele noastre cotidiene aliniindu-ne cu fortele cosmice. In calatoria spirituala, activitatea intelectului este considerata de fapt un obstacol. Trebuie sa putem trece dincolo de intelect pentru a realiza adevarul spiritual, iar aici este Luna Noua in Varsator, un pas catre un nou nivel de constiinta.

Este cel mai bun moment pentru concentrarea pe propria libertate( sa ne eliberam de toate atasamentele care produc in noi negativitate) dar si pe libertatea tuturor( sa rupem atasamentele karmice relationale prin iertare si acceptarea oamenilor asa cum sunt). Aceasta Luna Noua vrea sa ne revendicam locul in lume, in termenii nostri. Se spune adesea ca nici unul dintre noi nu este cu adevarat liber pana ce nu ii eliberam pe cei pe care ii tinem legati de noi. Eliberandu-i pe ceilalti, ne eliberam de fapt pe noi, asa ne gasim libertatea atat in exterior cat si in interior.

Citeste previziunea integrala a momentului de Luna Noua aici…