duminică, octombrie 25, 2020

Luna Nouă este acest moment astral lunar și important, care ne afectează pe toți. Este un moment de nou început, de reset, de revizuire și refacere. Vrem, nu vrem, toți trebuie să participăm la acest moment astral important, când Lumina se unește cu Întunericul. Ce ne așteaptă?

Potrivit astrologului Adriana Tudosa, această Lună Nouă este foarte specială, având în vedere contextul în care ne aflăm, iscat de criza socială, sanitară și sufletească a multora.

Citește și:

Fara sa facem apel la intelepciunea eterna si divina a sufletului, fara indrumare divina, ne invartim in cerc, repetam aceleasi greseli, aceleasi modele de viata. Sustinuti de vocea sufletului, putem controla mintea, putem deveni constinti de vocea divina a sufletului, ne spune astrologul Adriana Tudosa.

Popular se spune ca fiecare are o cruce de dus in viata lui ce poate fi legata de lupta care trebuie dusa pentru depasirea tendintelor negative aratate de semnul Lunii. Iar marea lectie adusa de Luna Noua in Gemeni tine de cooperarea cu ceilalti, de grija fata de ceilalti fara a considera oamenii drept obiecte de care sa ne ajutam. Barfa, marturia mincinoasa, tradarea celuilalt pentru fel de fel de castiguri intelectuale, doua fete, doua atitudini diferite fata de acelasi om, fapta, sunt iarasi analizate de aceasta lunatie.

Luna Noua se va produce in Gemeni, pe 22 mai, la 20:39, ora Romaniei.

Citește și:

Semnul Gemeni guverneaza gandurile si perceptiile noastre; acestea ne pot intemnita sau ne pot elibera. Un vechi dicton spune ca “Omul spiritual nu foloseste cuvintul decat in trei scopuri: pentru a vindeca, pentru a binecuvanta, sau pentru a prospera”. Ceea ce un om spune despre ceilalti, asa se va spune si despre el, si ceea ce doreste altora, isi doreste lui insusi. Daca un om doreste ghinion cuiva, este sigur ca si-l va atrage lui insusi. Daca doreste sa ajute pe cineva sa reuseasca, el isi doreste propriul succes si se ajuta pe sine.

Citește și:

Citeste intreaga previziune astrala AICI

Parteneri--