joi, octombrie 6, 2022

Daniela Simulescu, astrolog, a vorbit despre Luna Nouă din Balanță, de pe 26 August. Recomandarea astrologului este să aveți grijă la riscul de autoiluzionare.

„În mod normal, o zi bună pentru relaționare, socializare, diplomație și implicare în proiecte artistice. Doar că, de data aceasta, Luna Nouă va fi în opoziție cu Jupiter. Ceea ce înseamnă că vom fi obligați să le facem pe plac celorlalți. Doar pentru a da bine, doar pentru a nu fi judecați, doar pentru a nu fi desconsiderați. Dar ironia este că aceste frici vor fi doar în capul nostru. Și astfel vom promite mai mult decât putem duce”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Te-ar mai interesa: Medicii avertizează: Sedentarismul UCIDE...

„Cum Mercur va fi retrograd în continuare, vă recomand să aveți grijă la riscul de autoiluzionare”, a subliniat Daniela Simulescu.

Mesaj puternic pentru o zodie

Daniela Simulescu, astrolog, sfătuiește anumiți nativi să aibă grijă! Un gest banal ar putea declanșa totul.

”În 23 septembrie, Soarele trece din Fecioară în Balanță. Trecem de la Fecioara foarte aplică, foarte ordonată, foarte pusă pe muncă în Balanță. Vom fi mai direcționați să petrecem mai mult timp cu oamenii în case, să nu mai petrecem afară.

Intrarea Soarelui în Balanță ne face mai dispuși să-i acceptăm și pe ceilalți, să facem compromisuri. Stând mai mult în casă, avem nevoie de armonie, de liniște, să ne placă, să fie lucrurile frumoase în jurul nostru.

Te-ar mai interesa: Atenție la ambalajul de aluminiu! Medicul Adina Al...

În același timp, în 23 septembrie Mercur retrograd se întoarce în Fecioară, ceea ce înseamnă că e cazul să începem să muncim și mai mult la promisiunile pe care le-am făcut” a spus astrologul Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 19 – 25 septembrie 2022. Și, să nu uităm, în 23 septembrie are loc și echinocțiul de toamnă.

În 24 septembrie, urmează o opoziție între Venus în Fecioară și Neptun în Pești, o opoziție între ”planeta iubirii” și ”planeta iluziei” care ne arată, de cele mai multe ori, ce nu funcționează în viața amoroasă.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 octombrie. Nu vă implicați în chestiuni...

În 25 septembrie, vom avea o Lună Nouă în Balanță, în opoziție cu Jupiter, care aduce o încredere superficială că le putem face pe toate.

Horoscop Balanță

În continuare, în această săptămână, Saturn se apropie de careul cu Uranus, la grad imperfect, și se va simți, din nou, mai ales în viața celor care au marcaj fix în astrogramă: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, care-și vor da seama de urmăririle a ceea ce s-a întâmplat anul trecut în viața lor.

Te-ar mai interesa: 4 tipuri de medicamente care atacă ficatul...

Pentru nativii Balanță, astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, anunță: ”Luna Nouă în semnul vostru, Soarele intră în semnul vostru, vă mai reveniți. Vă revine pofta de viață, vă revine un pic din vivacitate”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private