Sari la conținut

Lună nouă în Gemeni. Astrolog: Este un moment bun pentru aceste persoane!

Daniela Simulescu, astrolog, a vorbit despre luni, 30 Mai, zi în care avem Luna Nouă în Gemeni. Este un moment bun pentru anumite persoane!

Luni, 30 mai 2022, avem Lună Nouă în Gemeni. ”Este în sextil cu Jupiter și cu Marte, vis!” spune astrologul Daniela Simulescu.

”Luna Nouă este o perioadă bună, din punct de vedere al teoriei astrologice, în care să avem intenții, să începem lucruri noi, este mai degrabă o chestie legată de atitudine, nu de eveniment.

Nu se întâmpla ceva din cauza sau datorii Lunii Noi. Luna Nouă nu face chestia asta, este un moment bun pentru cei care vor să înceapă lucruri.” a continuat astrologul, care vă îndeamnă: ”Folosiți acest moment ca intenție, ca atitudine, ca stare”.

Urmează schimbarea

”Cu Luna Nouă în Gemeni, în sextil cu Jupiter și Marte veți primi sprijin, ajutor și veți avea și curaj să începeți ceva, doar că această Lună Nouă în Gemeni nu vine singură.

Guvernatorul Gemenilor, Mercur, e în Taur, puțin retrograd și-n careu cu Saturn. Când vorbim despre Gemeni, vorbim despre schimbare, diversitate, despre a vedea o situația din mai multe unghiuri.

Careul dintre Mercur, guvernatorul Gemenilor, și Saturn din Vărsător, ne face să credem că există doar alb și negru în această lume și că nu are cum să există și altfel, dar Luna Nouă în Gemeni zice `mai ascultă și oamenii din jurul tău și ai să vezi că există și alte variante`.” spune Daniela Simulescu.

Luna Nouă în Gemeni poate fi minunată

”Luna Nouă în Gemeni ne spune că este cazul să vedem și alte variante, fiind vorba despre chestiunile mai superficiale, de zi cu zi” completează Daniela Simulescu, potrivit DCNEWS.

Marte lângă Jupiter, în conjuncție, din 29 mai 2022, vine să întărească încercarea de a vedea și alte variante, de a le încerca, fără a rămâne captiv în alb și negru.

”E un moment bun și să reluăm ceva ce ar fi trebuit să studiem și n-am fi putut” mai subliniază astrologul. Daniela Simulescu spune, de asemenea, că ”Mercur în careu cu Saturn ne arată că se scurge viața pe lângă noi, fără a încerca și altceva”.

”Luna asta nouă este minunată” subliniată astrologul.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: