joi, august 18, 2022

Luna Nouă în Leu, 28 iulie. Astrologul Daniela Simulescu aduce vești bune! Pe 28 iulie 2022 vom fi sub vraja unei Luni Noi în semnul Leului care ne va aduce mult noroc și datorită trigonului cu Jupiter, însă ca orice trigon „trebuie pus la treabă” după cum ne spune chiar astrologul. 

Luna Nouă din Leu din 28 iulie 2022 va fi una dintre cele mai bune zile ale anului, anunță astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, în emisiunea dedicată. ”De această dată, va fi în trigon cu Jupiter care-și va începe retrogradarea chiar pe 28 iulie. Avem foarte multe premise pentru a spune că este o zi bună” a precizat astrologul. Luna Nouă din 28 iulie se va petrece în jurul orei 21:00, respectiv la 20:55, mai spune astrologul.

Te-ar mai interesa: 19 august, zi de mare sărbătoare pentru creștinii ...

Cum sunt afectate zodiile de luna nouă în Leu?

Luna nouă în Leu pregătește surprize plăcute pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac și Capricorn!

Berbec

Nativii din zodia berbec își vor asculta mai mult intuiția în această perioadă. Pot realiza noi proiecte cu efort minim și pot găsi soluții foarte rapid, care vor asigura succesul. Tind să fie ceva mai toleranți cu cei din jur.

Taur

Taurii sunt mai motivați ca oricând și s-ar putea chiar să îi sperie pe unii din cei din jur cu planurile lor. Au idei ingenioase pe care vor să le pună în aplicare. Se știe că dacă își pun ceva în cap pot realiza cu ușurința.

Gemeni

Gemenii pot fi mai reținuți cu cei din jur, mai ales în relațiile sentimentale. Nu vor mai tinde să se deschidă așa ușor. În această perioadă, se vor gândi de zece ori înainte de a lua o decizie.

Te-ar mai interesa: Atenție la fibromul uterin! Poate da complicații g...

Rac

Racii simt nevoia de relaxare și voie bună alături de oamenii dragi. Se pare că în ultima vreme au dus multe bătălii interioare. Acești nativi se regăsesc în mult prea multe conjuncturi nefavorabile și vor să facă o schimbare.

Leu

Leii sunt nativii cei mai avantajați de fenomenul de Lună Nouă. Perioada următoare va aduce noi oportunități în sectorul profesional și financiar, dar și ocazia de a cunoaște o persoană specială, în cazul celor singuri.

Te-ar mai interesa: ATENȚIE! Pericolele din spatele tatuajului pentru ...

Fecioară

Fecioarele pot avea parte de dificultăți în ceea ce privește comunicarea cu ceilalți. Acești nativi nu suportă ambiguitățile, așadar s-ar putea să facă o curățenie generală în lista de prieteni. În sectorul amoros, lucrurile nu stau tocmai cum își doresc acești nativi.

Balanță

Balanțele vor avea o perioadă mai agitată, vor fi puși să facă mai multe drumuri poate în interes de serviciu și sunt nemulțumite de modul în care îi tratează anumite persoane.

Te-ar mai interesa: Sfatul zilei de 18 august: Nativii Balanță trebuie...

Scorpion

Scorpionii îi pot impresiona pe cei din jur cu unele vești neașteptate. Acești nativi vor fi apreciați pentru succesul lor, mai ales în planul afacerilor.

Săgetător

Săgetătorii se bucură de reușite și petrec clipe de neuitat alături de persoanele dragi. Poziția ta financiară poate fi mai stabilă și chiar mai robustă. Nu ai de ce să te îngrijorezi pe acest plan. Chiar și atunci când ți se pun piedici, tu știi cum să treci peste ele cu fruntea sus. Continuă tot așa, viitorul tău pare strălucit!

Te-ar mai interesa: Dr. Vasi Rădulescu: 30 de sfaturi simple pentru o ...

Capricorn

Capricornii se pot implica într-o nou proiect bănos și de lungă durată. Vor avea noi responsabilități, noi provocări pe plan profesional. Unii pot primi o apreciere aparte.

Vărsător

Vărsătorii pot începe un nou capitol în plan sentimental sau pot iniția noi proiecte. Li se cer foarte multe lucruri brusc, așa că trebuie să învețe să prioritizeze acțiunile și să ia decizii cât mai rapid și corect.

Pești

Peștii pot avea un final de lună complet diferit față de cum se așteptau. Sunt mai puși pe distracție ca oricând, dar și pe cheltuit.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private