joi, iunie 30, 2022

Rețineți data de 29 Iunie, zi care marchează Luna Nouă în Rac, în conjuncție cu Lilith și în careu cu Jupiter. Daniela Simulescu, astrolog, a explicat ce aduce acest eveniment pentru zodii.

Astrologul transmite că s-ar putea să acționăm înainte de a gândi. ”Curajul nu ne va lipsi deloc! Important este să ne dăm seama cum punem în practică ideile.”

Probabil sunteți curioși să aflați ce surprize a pregătit acest eveniment pentru zodii:

Te-ar mai interesa: Ultima dorință a Monicăi Tatoiu. Dezvăluiri copleș...

Berbec/ Ascendent în Berbec

Un lucru este cert: nu vă va lipsi energia! Puteți să vă ocupați de mai multe proiecte în același timp până când vă veți da seama ce anume vă interesează cu adevărat. Veți avea extrem de mult curaj pentru a vă pune planurile în aplicare și vor apărea de peste tot ocazii, oportunități.


Taur/ Ascendent în Taur

Astrele vă recomandă să aveți grijă la sănătate în continuare. Trebuie să învățați să gestionați mai eficient momentele stresante. Sau să căutați curajul de a renunța. E o lună bună pentru acceptare, iertare și reconstruire a propriului eu, mai degrabă. Aparent, vă simțiți bine, însă pe interior aveți o serie de conflicte interioare, anxietate, frici.

Te-ar mai interesa: Depresia postnatală. „Îmi doream să nu mă mai trez...

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

În continuare, veți avea parte de multe revelații referitoare la oamenii din jurul vostru. O să vă dați seama de anumite momente în care v-ați supărat și v-ați complăcut. O să vă acceptați așa cum sunteți, cu bune și cu rele, o să ieșiți din zona de confort. În ultimele zile ale lunii trebuie să fiți mai atenți la cheltuieli.

Rac/ Ascendent în Rac

Te-ar mai interesa: Măsură de urgență. Ce se întâmplă cu băuturile cu ...

Vizibilitatea este cea care contează. Dar atenție cum o obțineți. Și faptele negative pot ieși la suprafață. Zona profesională este în lumina reflectoarelor. Puteți găsi un nou loc de muncă, puteți avansa sau puteți trece printr-o criză care să vă arate că nu sunteți unde trebuie.

Mai multe informații puteți citi pe Astrosens.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private