Sari la conținut

Lună Nouă în Săgetător. Astrolog: Ne poate schimba viața

Din cuprinsul articolului

Este penultima lună nouă a anului. Este însoțită de multe planete în afara limitelor și anticipează o Lună Nouă periculoasă și explozivă.

Trebuie să fim atenți la fluxul nostru mental în astfel de momente pentru că, așa cum aceste trei corpuri se aliniază la lunații, calitățile noastre interioare se aliniază și ele.

Daniela Simulescu, astrolog DCnews, a explicat ce aduce această perioadă.

„Imaginează-ți trei corpuri cerești (Soare – energia conștientă, Luna – emoțiile, Mercur – planul mental, Venus – plăcerea și esteticul) toate în semnul încrederii, speranței, moralității, filosofiei, expansiunii. Evenimentul acesta poate fi începutul unui nou capitol în viața noastră, indiferent de ce se întâmplă acum în lume. Și totul va porni de la regăsirea credinței. Și când spun asta nu mă refer la apartenența unei religii, ci la credința interioară”, a spus astrologul Daniela Simulescu, adăugând: „Fără ea nu putem face nimic. Când o avem, ajungem pe cele mai înalte culmi.”

„Încrederea nu este acel sentiment că putem pur și simplu, ci este acea senzație care ne rămâne după ce am ieșit dintr-o situație complicată. În basme, eroul pornește la drum cu mult aplomb. Dar, pe drum, întâlnește tot felul de provocări menite să îl facă să învețe cu adevărat ce este încrederea. Da, câteodată, o clipă de inconștiență, luată drept încredere, ne poate schimba viața”, a subliniat Daniela Simulescu.

Cei care vor resimți mai serios acest eveniment sunt cei care au marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Cum va afecta Luna Nouă pe Săgetător?

Săgetătorul face parte din semnele de foc reciproce, conduse de Jupiter și reprezintă dualitatea, spiritualitatea și independența. În plus, astrologia îl leagă de șolduri și coapse. Pentru acest an faza lunară din acest semn zodiacal va fi în afara limitelor sale, ceea ce înseamnă că va fi o etapă periculoasă și explozivă.

Săgetătorii vor fi în afara limitelor din 23 noiembrie până pe 21 decembrie și în această perioadă ar trebui să profite de asta pentru a-și lucra la modul de gândire, a evita comportamentele inadecvate și extreme, de asemenea, este recomandat să lucrați de această dată pentru a organiza fiecare gând, gandeste-te inainte de a actiona si curata interiorul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel