joi, decembrie 8, 2022

Lună Nouă în Scorpion. Ultima săptămână din Octombrie este una istorică și aduce trei evenimente astrologice importante, spune Daniela Simulescu.

”Primul eveniment important al săptămânii este reprezentat de Eclipsa și Luna Nouă în Scorpion din 25 octombrie. Doamne, cum este! De ceva timp este activ careul Saturn- Uranus. Luna asta nouă este în Scorpion, Uranus în Taur, Saturn în Vărsător.

Te-ar mai interesa: Parteneriat istoric între spitalele din București ...

Aș putea să vă spun că da, e o eclipsă importantă… să citim despre ea. Mai ales că nu se întâmplă mare lucru cu Luna Nouă în Scorpion, dar schimbă puțin vibrația, cum zic unii… și alții sau deschide un portal către recuperare, către regenerare, către a ne da seama că crizele din această lume sunt/nu sunt și ale noastre.

Este vorba despre puterea interioară, resursele pe care le avem și renaștere. Pe Luna nouă în Scorpion, o luăm de la capăt” spune astrologul Daniela Simulescu.

Dar, fiind activ careul Saturn – Uranus, ”schimbarea vine tot timpul printr-o durere, o suferință”, atenționează astrologul DCNews și Astrosens.

Te-ar mai interesa: Regele Charles are un as în mânecă împotriva lui H...

Potrivit DCnews, perioada dintre eclipse, 25 octombrie și 8 noiembrie, se anunță foarte importantă.

În 27 octombrie, Mercur face un trigon cu Marte, care ne dă putere, curaj de a ne exprima, dar și un careu cu Pluto, prin care ne impunem ideile, fiind puțin totalitariști.

În 28 octombrie, Jupiter se întoarce în Pești și se apropie de Neptun, ceea ce face socotelile de la începutul anului total diferite decât cele de la finalul anului.

Te-ar mai interesa: Ce declanșează albirea prematură a părului. De la ...

În 29 octombrie, Mercur intră în Scorpion: ”Vom avea Mercur, Soare și Venus, toate în Scorpion. Paranoia totală aici!” spune astrologul.

În 30 octombrie, Marte își începe retrogradarea în semnul Gemenilor, în careu cu Neptun. Retrogradarea va dura până în 12 ianuarie, de când va sta în Gemeni până în 25 martie.


Am intrat în sezonul Scorpionului

”Soarele iese din semnul sociabil și diplomat al Balanței și poposește, până pe 22 noiembrie în cel care creează crize, cere intensitate și profunzime.

Te-ar mai interesa: Băutura cu care Sofia Vicoveanca își curăță gâtul ...

Trecem de la dorința a ne avea bine cu toată lumea la nevoia de a vedea totul în alb sau negru a Scorpionului. Vom căuta dedesubturile, atașamentele greu de rupt și secretele.

Trebuie să reamintim că eclipsele de pe 25 octombrie și 8 noiembrie se vor petrece pe axa Taur-Scorpion. Deci, acest sezon al Scorpionului nu va fi unul prea liniar. Ci cu extreme, exact cum îi place acestui semn.

Și să nu uităm că, începând cu 30 octombrie, Marte (guvernatorul Scorpionului) va fi retrograd.

Te-ar mai interesa: Bolile de tiroidă. Endocrinolog: ”La 50 de ani exi...

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă.

Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate” arată Astrosens.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private