joi, februarie 9, 2023

Luna plină în zodia Peștilor se întâmplă în noaptea de 13 spre 14 septembrie și este un eveniment plin de încărcătură energetică și emoțională.

Luna Plină în Pești se va petrece foarte aproape de planetele Neptun și Marte și este supranumită Luna Plină a Recoltei.

Apropierea de aceste planete ne vorbește despre precizie și de o conexiune uimitoare. Tot ce se va întâmpla în viața noastră, va avea o componentă emoțională profundă.

Te-ar mai interesa: Condimentul anti-cancer care ajută la eliminarea g...

Vom fi înconjurați de energie și speranță, dar și de schimbare, fiindcă atât Fecioara, cât și Peștii, sunt considerate semne mobile.

Lucrurile nu sunt atât de solide pe cât ne-ar plăcea. Nu ne simțim în siguranță pe cât am vrea, întrucât ne învârtim într-o perioadă cu prea multă energie mobilă.

În schimb, avem adaptabilitate, potrivit astrologului Nadiya Shah. Putem înțelege ce se întâmplă, ce opțiuni avem, să putem alege dintr-o multitudine de opțiuni.

Energia Peștilor este super emotivă. Așa vom fi și noi. Peștii sunt patronați de Neptun, zeul Mării. Exact cum marea se schimbă în permanență, cu o alternanță între valuri mari și mici, simțim și noi fluxul.

Te-ar mai interesa: Semne de avertizare precoce ale cancerului: 5 simp...

Marte este intens și va amplifica aspectele care pot fi schimbate. O astfel de conjunctură este rară. Nu s-a mai întâmplat din octombrie 2000 și va mai avea loc abia în august 2049. Însă favorizează găsirea unor răspunsuri, inspirație. Luna aceasta plină este supranumită a Recoltei, așadar va depinde de noi ce culegem și ce nu.

Într-o mare mișcătoare, va fi greu, dar plin de satisfacții să îți culegi răspunsurile și soluțiile pentru problemele tale.

Te-ar mai interesa: Un medicament luat frecvent de oameni ar putea cre...

Așadar, odată cu Luna Plină, avem ocazia în a doua jumătate a lunii septembrie să culegem roade și să facem schimbări semnificative.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private