miercuri, august 4, 2021

Luna Plină din 24 octombrie vine cu schimbări DRAMATICE! Nu degeaba este supranumită Luna Vânătorului. Acum e clipa să decizi ce ești: vânat sau vânător?

Este vremea să renunți la legăturile nefolositoare.

Octombrie este o perioadă foarte încărcată, dar Luna Plină în Taur ne va face să urlăm spre cer, întocmai ca marii prădători.

Doar aveți grijă la cei din jur!

Întocmai ca primăvara, și toamna îndeamnă la curățire. Ne luăm adio de la Balanță și poftim Scorpionul în viața noastră, care vine cu energia sa fantastică.

Este numită Luna Vânătorului fiindcă este timpul să vânezi și să faci provizii, pentru a fi bine pregătit pentru iarnă.

Însă acum nu se schimbă doar anotimpurile, ci și iubirea, legăturile romantice. Se pot produce despărțiri neașteptate, în cupluri solide, dar și noile

legături se pot înfiripa ca prin magie!

Practic, reflectorul va fi îndreptat spre relații și cât de bine sau cât de prost funcționează acestea. Nu mai puteți ignora tot ce ați ascuns sub preș până acum!

E momentul să vă concentrați pe calitatea vieții dv. personale și pe echilibrul din cea profesională. Un lucru e clar: energia Lunii nu vă mai lasă să ignorați ceea ce este vizibil, ceea ce nu se mai simte bine, va trebui să alegeți: sunteți vânător sau pradă?

Stresul și conflictele personale vă vor epuiza! Trebuie să nu vă pierdeți cu firea, trebuie să deveniți mai înțelepți și să lăsați

loc pentru propria dv. dezvoltare.

În timpul acestui haos cosmic, nu uita că Taurul adoră pășunile primitoare, cu iarbă grasă.

Emoțiile profunde, de mult uitate, poate că vor deveni deranjante acum, dar nu le mai poți ignora, trebuie să le confrunți. Tot reziduul emoțional pe care nu l-ai eliminat se va concretiza în starea ta de sănătate: vei experimenta probleme de digestie, insomnie, durere sau creștere în greutate.

Aveți aici 4 tehnici care vă vor ajuta să faceți față nesiguranței pe care o puteți simți în această perioadă.

Răsfățați-vă, cu masaj, yoga, un ceai bun sau cu îmbrățișări.

Plângeți, pentru a vă elibera. Confruntați-vă fricile și exprimați-vă recunoștința pentru binecuvântări.

Atunci când manifești recunoștință, plantezi semințe ale binelui și bunăstării în viața ta.

Ultimele stiri

Parteneri