Sari la conținut

Luna plină de pe 9 octombrie. Noroc pe toate planurile pentru această zodie, în următoarele 5 zile

Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
Luna plină în Berbec, de pe 29 septembrie, un eveniment astral important

Luna plină din 9 octombrie, din zodia Berbecului, are o influență cu totul deosebită în această perioadă. Energia ei puternică se va resimți până pe data de 25 octombrie, când vom avea o Lună nouă în Scorpion și totodată o eclipsă de Soare.

Iată cum vor fi influențate zodiile de acest eveniment și ce nativ va avea parte de 5 zile norocoase.

Berbec

Este zodia cea mai afectată de influența Lunii pline, dar va avea parte de zile norocoase. În intervalul 9 – 14 octombrie, când influența Lunii pline este maximă, Berbecii vor avea tot felul de inițiative și idei bune, care pot aduce un profit imediat.

Taur

Luna plină și Venus ajută relaţiile intime și vei avea o perioadă mai dinamică şi foarte animată. Dacă nu ai pe nimeni acum, sunt șanse să cunoști pe cineva în aceste zile și să ai un nou partener de distracţie şi plimbări. Atâta vreme cât nu vrei să te implici într-o relaţie de lungă durată, distracția contează.

Gemeni

Vor fi zile frumoase în cuplu, iar partenerul tău va impune un ritm alert, va avea mereu surprize şi planuri pentru voi doi. Dacă există urme de îndoială sau gelozie în sufletul tău, acestea vor fi risipite. Nu vei avea nici un motiv să te îndoieşti de cel care te iubeşte.

Rac

Este o perioadă prielnică pentru acțiuni importante și pentru decizii noi în ceea ce privește cariera. Este important să îţi faci cât mai multe cunoştinţe în domeniul în care lucrezi și să vii cu idei creative la fiecare ședință. Vor fi mai multe șanse profesionale.

Leu

Zilele dominate de Luna plină vor aduce o perioadă importantă și poţi schimba foarte multe situații incerte în bine. Luna din Berbec te pune la muncă şi te ajută să depăşeşti obstacolele, mai ales dacă există anumite tensiuni între tine și persoanele cu funcție de conducere.

Fecioară

Venus te va ajuta să treci peste câteva obstacole sau teste grele pe care le vei avea de înfruntat la muncă și să ajungi pe un post mai bun. Dacă ai șansa să avansezi, nu sta pe gânduri, indiferent cât de greu va fi să dai un nou examen. Merită să încerci și să îți croiești o nouă carieră.

Balanță

Vei avea şanse mari să îţi găseşti un nou loc de muncă, dacă acesta este principalul tău obiectiv pentru următoarea perioadă. Dacă reușești să faci o schimbare la muncă, vei avea șanse mai mari să fi plătit mai bine și să aduni o sumă mai mare de bani la sfârșitul lunii.

Scorpion

Ai proiecte mari, dar trebuie să fii foarte atent la ce îşi doresc oamenii din jur, pentru că există riscul să iei o decizie greşită sub influenţa unei persoane apropiate. Dacă nu eşti atent, poţi pierde sume mari de bani şi încrederea unor persoane pe care te bazai.

Săgetător

Situaţia actuală de la serviciu este posibil să se schimbe și pot veni șanse noi în plan social şi în profesie. Ai putea profita de sfatul unui prieten şi de ofertele de muncă pe care le primeşti. Așa vei reuși să aduni mai mulți bani pentru familie.

Capricorn

Vei avea parte de o nouă şansă să câștigi mai bine, iar acest lucru vine la momentul oportun deoarece familia ta are nevoie de un suport financiar solid. Dacă ai ocazia să lucrezi în comerţ, va fi o alegere potrivită pentru viitor şi te vei bucura de câştiguri mai bune.

Vărsător

Luna plină din 9 octombrie poate să aducă noi contacte şi relaţii profesionale, dar promisiunile celor care vor să te ajute nu vor reuşi să se concretizeze. Trebuie să aștepți alte perioade mult mai prielnice pentru planurile tale. Deocamdată, ar fi bine să te ocupi de familie.

Pești

Vei fi nevoit să cheltuiești mulți bani pentru a-ţi ajuta părinţii într-o situaţie dificile. Este posibil ca aceste probleme să declanşeze discuţii tensionate cu soţul/soția ta, dar vor trece repede, dacă aveți amândoi răbdare. Este important să luați măsuri imediat, dacă este vorba de probleme medicale.

Sursa: libertatea.ro

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: