luni, iulie 6, 2020

Luna Plină din 7 mai este puternică, fiindcă are loc în semnul semeț al Scorpionului. Acum vine apogeul a tot ce a început în trecut, nota de plată și posibilitatea de a curăța tot ce nu mai este de folos.

Cunoscutul astrolog Adriana Tudosa prezintă, ca de fiecare dată cele mai importante faze ale Lunii și influențele acesteia la nivel energetic, pentru oameni.

Cum ne va afecta Luna Plină din 7 mai? Se va petrece la orele 13:45, ora României.

Citește și:

Luna Plina ne arata intr-un mod destul de emotional ce am dezvoltat prea mult si am dezechilibrat viata noastra. In mod ideal, aceste energii sunt in echilibru dar viata pe pamant este traita aproape in permanenta prin dezechilibre relationale, financiare, emotionale.

Aceasta Luna Plina face o mare lumina pe conflictele emotionale din interiorul nostru si ne poate ajuta sa le vindecam, curatam, eliminam. Este cel mai bun moment pentru a intelege cauza dezechilibrelor emotionale, a problemelor financiare, a tot ceea ce ne afecteaza sufletul.

Citește și:

Tema acestei lunatii este despre echilibrarea acestor energii Taur si Scorpion prin descoperirea blocajelor, relatiilor, ideilor, obsesiilor, dorintelor, valorilor materiale, misterelor, manipularilor, otravurilor, care ne tin pe loc si ne impiedica sa avansam. Nu trebuie sa uitam ca ambele semne sunt extrem de incapatanate, inflexibile si nu pot face compromisuri in cazul unui dezacord puternic.

Dar marea lectie a acestei lunatii este despre renuntarea la control, sa invatam ca arta compromisului nu inseamna neaparat infrangere, detronare.

Citește și:

Luna Plina in  Scorpion “ aprinsa, luminata, electrizata” de Soarele in Taur va aduce in lumina motivatiile ascunse, temerile ingropate, ranile vechi, luptele ascunse pentru putere, bani. Aceasta Luna Plina ne indeamna sa descoperim propria noastra putere anuntandu-ne ca este  un moment excelent pentru a  scapa de temeri si obiceiuri vechi care limiteaza intr-un fel dezvoltarea noastra.

Tot ce tine de taxe, bani, resurse comune, imprumuturi bancare, probleme de intimitate, cercetare, auto-examinare, lupte pentru putere, manipulari din umbra, razbunari, tradari, agresivitate, sunt energizate in urmatoarea perioada.

Cum Scorpionul este profund interesat de descoperirea adevarului, Luna Plina in Scorpion adora sa ajunga la adevarul lucrurilor si ne ajuta sa descoperim si sa descifram esenta din spatele lucrurilor intr-un mod rapid si eficient.

Avem de partea noastra o Lumina care ne ajuta sa privim lucrurile in mod realist si sa evaluam ceea ce se intampla cu adevarat, sa vedem cine si de ce trimit asupra noastra fel de fel de otravuri, sa-i vedem pe ceilalti asa cum sunt cu adevarat. Scorpionul reglementeaza, de asemenea, probleme legate de viata, moarte, transformare, intimitate, relatii, distrugere, reinnoire si regenerare.

Iar Luna Plina in Scorpion amplifica situatiile de criza, deciziile de viata si de moarte, serviciile de urgenta, transformarile profunde, renasterea din propia cenusa (reinvie mitul pasarii phoenix). In acelasi timp, Luna Plina in Scorpion ne ajuta in orice circumstanta care necesita reconstructie, reinnoire si reforma. Aceasta Luna in Scorpion rasplateste rabdarea, capacitatea noastra de a face fata incercarilor si testelor vietii, refuzul de a admite infrangerea, biruinta asupra planurilor otravitoare ale unora care vor sa ne manipuleze, controleze, speranta in mai bine.

Articolul integral, extrem de interesant, il puteti citi pe adriana-astro.com, AICI.

Parteneri