Sari la conținut

„M-a amenințat!” Acuzații incredibile la adresa lui Reghecampf. Anamaria Prodan: Mi-a furat dosarul medical care era top-secret

Anamria Prodan si Laurentiu Reghecampf
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf

„M-a amenințat!” Acuzații incredibile la adresa lui Reghecampf. Anamaria Prodan: Mi-a furat dosarul medical care era top-secret.

Impresara Anamaria Prodan a alertat autoritățile din SUA! Se pare că divorțul de soțul său Laurențiu Reghecampf devine din ce în ce mai murdar. Prodan l-a acuzat pe Reghecampf că i-ar fi furat dosarul medical. Mai mult, impresara susține că tatăl băiatului său a făcut public o parte din dosar, care este „top-secret”.

Acuzații incredibile la adresa lui Reghecampf. Anamaria Prodan: Mi-a furat dosarul medical care era top-secret

„Am auzit în oraș că el și amanta lui arată dosarul meu medical și îl prezintă și avocaților lor. Nu știu dacă este adevărat că îl arată în oraș.

Ceea ce știu 100% e că mi-a furat dosarul medical care era top-secret și m-a amenințat că-l va arată tuturor. Sper că această nebunie pe care o face să nu fie adevărată, să nu cumva să arate dosarul meu.

L-am rugat printr-un email să-l aducă acasă în 24 de ore pentru că această este cea mai mare prostie pe care o poate face un om în viață lui – să se îngroape furând un dosar medical care este numai și numai pentru pacient și nu are voie să-l atingă, darămite să-l dea amantei și să-l prezinte peste tot.

Eu sper din tot sufletul că oamenii să vorbească prostii în oraș sau să facă glume pentru că dacă așa ceva s-a întâmplat și avocatul lui a pus mâna pe dosarul meu sau dacă a avut această discuție să se folosească dosarul meu fără aprobarea mea și să se arate la lume în oraș, să circule pe alte site-uri, atunci e o gravă problema pentru Reghe. Și atunci, nu că nu-l iert eu, dar n-o să-l ierte sistemul american.

Atunci el o să aibă mari probleme în America.

Probabil că s-a întrecut orice măsură, probabil că are atâta presiune pe el din partea amantei sau a mai știu eu cui să ne facă rău, mie și familiei mele, dar eu cred că e timpul să se astâmpere.

Pentru că eu, din respect pentru că este tatăl copilului meu, încă nu am acționat pe multe din spețele pe care le am deja cu dovezi, legal.

Dar eu deja mi-am anunțat avocații din SUA care au făcut mai departe plângerile pentru faptul că dosarul meu a fost luat de el personal. De foarte multă vreme îl rog să-mi aducă dosarul medical înapoi pentru că nu are voie să îl atingă.

Știu când l-a sustras, sper să nu cumva să facă asemenea greșeli pentru că nimic nu se mai poate întoarce, odată ce este pornit”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit realitateasportiva.net.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel