marți, august 3, 2021

A venit primavara – ne-o spune calendarul, iar vremea buna va intari acest lucru. Si atunci ne punem intrebarea fireasca: ce se poarta? Cum trebuie sa ne machiem in anotimpul de tranzitie catre vara calduroasa?

Iata cateva sugestii care sper sa va fie utile:

”In acest sezon, ca intotdeauna, la moda este pielea neteda si tenul sanatos. Pentru un ten cu aspect proaspat, iluminat, puteti accentua zona pometilor cu pudra bronzanta (pudra mozaic, pudra irizata sau pudra bronzanta), explică Zsuzsa Hidi, Make-up Artist Melkior.

Odata cu venirea primaverii, machiajul tinde sa fie unul minimalist, fara a se pune accent pe toate trasaturile. ”Putem alege sa conturam fie zona ochilor, fie zona buzelor; si sa folosim culori potrivite pentru acest sezon, de exemplu tonuri palide de fard de pleoape

mat si orice nuanta de ruj cremos care are o formula imbogatita cu Vitamina E”, adaugă make-up Artistul.

Sa nu uitam ca cele mai potrivite farduri de pleoape ale sezonului au devenit nuantele pastelate, piersic, roz, bej, crem si nuante de maro. Liniile grafice trasate cu ajutorul tusurilor lichide  sau compacte sunt in continuare in topul preferintelor marilor designeri. Machiajul sprancenelor se pastreaza la fel – aspectul natural si “dezordonat” – ramane in tendinte.

”Pentru machiajul buzelor senzuale va propun 2 tipuri de rujuri: cel cu aspect lucios si hidratat

si cel mat in culori opace si intens pigmentate”, mai spune Zsuzsa Hidi.

Ultimele stiri

Parteneri