joi, iunie 1, 2023

După articolele de ieri din tabloide că Mădălin Ionescu a ajuns în stare gravă la spital, acesta a făcut o declarație video pe contul personal de socializare în care explică exact care a fost situația.

Mădălin Ionescu: „Am ajuns sau nu în stare gravă la spital?”

Mădălin Ionescu, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România, a ajuns la spital, dar nu în stare gravă. Acesta spune că a ajuns la spital într-un moment în care și-a dat seama că dacă nu se va deplasa la spital, lucrurile pot degenera și riscă foarte mult.

Te-ar mai interesa: Cele mai nocive obiceiuri care îmbolnăvesc glanda ...

Într-adevăr, celebrul prezentator a ajuns la spital. Situația lui de sănătate a fost una relativ bună. El mai spune că în a opta zi lucrurile s-au complicat puțin, a făcut temperatură, iar în a zecea zi a mers la Spitalul Matei Balș.

Medicul Adrian Marinescu l-a direcționat către o echipă medicală din spital. A fost internat în regim ambulatoriu. I s-a făcut un set complet de analize, inclusiv o tomografie pentru a vedea în ce stare se află plămânii lui. În urma rezultatelor, medicii au constatat că are pneumonie.

Am avut plămânii afectați în proporție de 15%

Mădălin Ionescu: „Boala nu i-a afectat plămânii într-o formă severă, așa cum s-a întâmplat în alte cazuri. Am avut plămânii afectați în proporție de 15%. Deși eram destul de îngrijorat, în cazul COVID nu ști cum evoluează… Pe lângă Omicron, în țară, mai circulă și varianta Delta cu care nu e de glumă, dar nici Omicronul nu este de glumă”, a mărturisit celebrul prezentator, pe contul personal de socializare.

Te-ar mai interesa: Prof. Vlad Ciurea: cuvintele care antrenează creie...


Mădălin Ionescu: Nici eu nu am tratat povestea asta cu mare seriozitate

„M-au sunat zeci de prieteni după articolele de azi din tabloide. Apoi urmeaza un calup realmente incendiar de opinii !!! Ce cred despre ultimele afirmații ale profesorului Rafila? Atenție romani! Apropieri periculoase între Rusia și Ungaria . De ce Putin își risca întreaga cariera? De ce “pasapoartele sanitare” ar ascunde o întreaga politica de resetare financiară? De ce demisionează romanii in plină pandemie ? O sa va convingeti ca merita din plin sa urmăriți!”

Te-ar mai interesa: Gură uscată noaptea: 5 motive pentru care ați pute...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private