Sari la conținut

Madonna a ajuns la terapie intensivă, în stare de inconștiență. Care este starea artistei, în vârstă de 64 de ani

Madonna a ajuns la terapie intensivă, în stare de inconștiență. Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a ajuns la spital în stare gravă, și se află și acum sub supraveghere medicală.

Anunțul a fost făcut ieri de Guy Oseary, managerul artistei în vârstă de 64 de ani, pe rețelele sociale.

„Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecție bacteriană gravă și s-a aflat câteva zile în secția de terapie intensivă. Sănătatea ei se îmbunătățește, totuși se află încă sub îngrijire medicală”.

Madonna, o nouă ipostază scandaloasă! Și-a făcut de cap în club

Madonna a fost nevoită să-și amâne turneul global după ce s-a îmbolnăvit și a trebuit să rămână la terapie intensivă pentru câteva zile.

Madonna a ajuns la terapie intensivă, în stare de inconștiență

Cântăreața a fost găsită în stare de inconștiență și dusă de urgență sâmbătă la un spital din New York, după cum a raportat Page Six.

Madonna a fost intubată cel puțin o noapte înainte de a fi îndepărtată tubul. Acum se spune află în proces de recuperare.

Pe de altă parte, o rudă a Madonnei a declarat sub protecția anonimatului pentru Daily Mail că infecția cântăreței a fost atât de gravă, încât familia s-a temut că artista ar putea muri.

„În ultimele două zile, nimeni nu a știut cu adevărat în ce direcție aveau să se îndrepte lucrurile, iar familia s-a pregătea pentru ce e mai rău. Toată lumea credea că o putem pierde, asta a fost realitatea“, a spus ruda.

Înainte de acest eveniment, cântăreața repeta intens pentru viitorul său turneu și lucra câte 12 ore pe zi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel