vineri, ianuarie 27, 2023

O celebră jurnalistă șterge pe jos cu cei care fac comentarii răutăcioase la adresa persoanelor publice! Fosta prezentatoare Magda Vasiliu a criticat modul în care oamenii au criticat două mari vedete.


Magda Vasiliu: Cu ce mi schimba mie viata faptul ca Monica Anghel a slabit

Recent, Magda Vasiliu a lansat un atac dur la adresa unor persoane care judecă fără motiv personalitățile celebre. Printre acestea se numără Wang și Monicai Anghel: „Nu va puteti imagina cata rautate am gasit in comentariile articolelor cu pricina”, spune fosta jurnalistă de televiziune.

Te-ar mai interesa: Eructațiile (râgâielile) excesive pot fi un semn d...

„Cu ce mi schimba mie viata faptul ca Vera Wang arata bine la 73 de ani?”

„Vera Wang si Monica Anghel. Despre ele am citit azi, pe fuga, doua articole . Unul dezvaluia cum se mentine tanara Vera Wang, al doilea despre cum a slabit Monica Anghel. Nu va puteti imagina cata rautate am gasit in comentariile articolelor cu pricina. Zeci de romani care o judeca pe Wang, comentarii vulgare, cu tot felul de aluzii…In cazul Monicai Anghel, la fel. Ok. Una e o creatoare de moda celebra, rochiile ei de mireasa sunt superbe…”, mai spune Magda Vasiliu.

Magda Vasiliu: Nu inteleg ura asta crunta, jignirile, invidia

În urma valului de reacții, fosta jurnalistă a completat: „Monica Anghel e o artista din vremea in care deveneai cantaret doar daca aveai voce…Nu inteleg ura asta crunta, jignirile, invidia…Cu ce mi schimba mie viata faptul ca Vera Wang arata bine la 73 de ani? Sau cu ce mi schimba mie viata faptul ca Monica Anghel a slabit si arata foarte bine si ea? Bravo lor! Nu vad rostul urii. Chiar nu l vad”, a comentat Magda Vasiliu.

Te-ar mai interesa: Medic român: Cura cu apă alcalină combate orice bo...

Este spectaculoasa vointa de schimbare a Monicai Anghel

„Mie mi se pare foarte misto Vera Wang la 73 de ani, la fel cum mi se pare spectaculoasa vointa de schimbare a Monicai Anghel. Indiferent care e calea pe care au ales o pentru a fi ceea ce sunt azi. Nu mi place o persoana, o ignor. Dar ca sa mi consum energia scriind comentarii pline de venin mi se pare, realmente, o mare prostie”, a scris Magda Vasiliu pe un cont de socializare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private