luni, mai 23, 2022

Potrivit unui comunicat trannsmis de către de Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB), din cauza unei avarii, mai multe instituții, spitale și blocuri vor rămâne fără apă caldă până sâmbătă.

Printre spitalele afectate este și Spitalul Clinic de Urgență pentru copii M.S.Curie.

Potrivit CMTEB sunt în curs de desfăşurare lucrări de remediere a unei avariei la reţeaua primară DN 800 pe magistrala Berceni, prin înlocuirea unei porţiuni de conductă între Drumul Găzarului şi strada Izvorul Rece.

Te-ar mai interesa: Beneficiile neștiute pe care le au MĂSLINELE. DE c...

„Furnizarea agentului termic pentru apă caldă pentru 33 de puncte termice care alimentează un număr de aproximativ 370 blocuri va fi sistată până sâmbătă, 07 mai 2022, ora 24.00. Se va opri alimentarea cu apă caldă pentru Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii M. S. Curie – Budimex, două instituţii şi alte cinci spaţii industriale”, conform sursei citate.

Potrivit CMTEB, cu această ocazie, va fi efectuat un control al întregii porţiuni de magistrală şi vor fi remediate toate defecţiunile care vor fi identificate în urma sectorizării tronsonului.

„Din cauza vechimii reţelei de termoficare, pusă in funcţiune în anul 1986, acest gen de operaţiuni (control pentru detectarea stării conductei) este imposibil de realizat atunci când reţeaua este în funcţiune”, subliniază sursa citată.

Te-ar mai interesa: Previziunea teribilă a lui Bill Gates: Ce se va în...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private