Sari la conținut

Tragedie șocantă! O femeie de 33 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 10. În brațe îi avea pe cei doi copii, o fetiță de 6 ani și un băiețel de 3 ani. Medicii sosiți la fața locului au fost îngroziți

Tragedie șocantă! O femeie de 33 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 10. În brațe îi avea pe cei doi copii, o fetiță de 6 ani și un băiețel de 3 ani.

Marți dimineața, puțin înainte de ora 10.00, o întâmplare șocantă i-a bulversat pe toți locuitorii unui cartier liniștit din Timișoara. O femeie în vârstă de 33 de ani a ales să-și pună capăt vieții, sărind în gol de la etajul 10 al unui bloc.

Tragedie șocantă! O femeie de 33 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 10. În brațe îi avea pe cei doi copii, o fetiță de 6 ani și un băiețel de 3 ani

Femeia a sărit în brațe împreună cu cei doi copii ai săi, o fetiță în vârstă de șase ani și un băiețel în vârstă de trei anișori.

Oamenii care i-au gasit inconștienti pe cei trei în fața blocului au dat imediat alarma, iar la locul tragediei au intervenit rapid 4 echipaje SMURD.

Femeia a murit pe loc, iar medicii au facut eforturi disperate să-i resusciteze pe cei doi copii. În ciuda manevrelor, dupa aproape o oră atat băiețelul de 3 ani, cât și sora lui de 6 au fost declarați decedați.

Citeste si:

Lângă băiețelul de trei ani s-a găsit și jucăria cu care a sărit de pe bloc în momentul tragediei. La scurt timp, după sosirea medicilor, și fetița de șase ani a pierit sub ochii neputincioși al cadrelor medicale care au încercat să o salveze.

Primele imagini cu mama care s-a aruncat cu cei doi copii in brate, de pe un bloc din Timisoara | Timisoara | Ziare.com

 

Trupurile neînsuflețite au fost preluate de medicii legiști pentru autopsie.

Locatarii din bloc sunt șocati de cele întâmplate. NImeni nu o cunoștea pe mama celor doi copii, întrucât nu locuia în zonă.

locul tragediei

Femeia urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei peste câteva săptămâni

Potrivit opiniatimisoarei.ro, mama femeii susține că aceasta a plecat de dimineață de acasă pentru a-și duce copiii la grădiniță, iar blocul de pe care a sărit nu e în apropierea locuinței în care stăteau.

Polițiștii și procurorii au deschis o anchetă în cazul șocantei întâmplări de la Timișoara și fac cercetări pentru ucidere din culpă în încercarea de a înțelege ce anume a împins-o pe femeie la gestul extrem și în ce condiții s-a petrecut nenorocirea.

Tatal celor doi copilasi a fost anunțat de politiști despre nenorocire. Bărbatul de 36 de ani se afla în Austria la muncă și, în scurt timp, urma să se întoarcă în țară pentru a se recăsători cu mama micuților.

Cei doi divorțaseră în urmă cu mai multa vreme. Cu toate că femeia a încercat să-și refacă viața alături de alt bărbat, după un timp, și-a dat seama ca încă îl iubește pe tatăl copiilor ei.

Cei doi depuseseră actele la Primăria Timișoara în 19 aprilie, iar peste numai câteva săptămâni trebuiau să se căsătorească din nou.

Marți dimineața, însă, gânduri negre i-au întunecat femeii mințile. S-a urcat cu cei doi copii pe terasa blocului din Dâmbovița și a decis că trebuie sa-și curme zilele.

Devastat de durere, tatăl copiilor este acum în drum spre Timișoara pentru a se ocupa de înmormantarea celor trei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.