vineri, mai 27, 2022

Cabral a vorbit despre momentul în care mama lui s-a autodiagnosticat din cauza unor informații citite într-o carte. Iată ce i-au transmis medicii de pe Ambulanță!

„Mama e șefa diagnosticelor. Mama a primit prin 2005 -2006 un almanah medical. Mulți oameni au acasă un dicționar cu medicamente, în sfârșit, dar mama a primit un almanah cu toate boalele pământului. Și la un moment dat eram în Buftea, filmam și sună telefonul și zice mama: Mamă, am edemul lui Quincke, sună repede la 112 că eu nu prind linie, mi-e rău!

Te-ar mai interesa: Schizofrenia: 3 mituri comune distruse!...

Eu prost de mic, sun la 112! Eu am zis că mama a crescut totuși doi copii, unul Doamne ferește și unul, sorămea, Doamne ajută… am zis că e serios.

Și am sunat la 112, bună ziua, bună ziua, numele meu este, mama mea are Edemul lui Quincke și este acasă, se simte rău. Cum adică se simte rău? Se sufocă! Eu am zis ce mi-a zis mama.

Eu în timpul ăsta am plecat de la filmare din Buftea și dăi spre casă, spre Berceni, din Nord spre Sud, ca orice sărac care se întoarce către casă.

Mă sună de la salvare, zice că nu găsește adresa, sun la un vecin, iese un vecin, vine alt vecin… a fost nenorocire. Efectiv nenorocire! Era perioada aia în care erau patru salvări și două stricate. Bă băiatule, ajung acasă și mama cu fundul pe bordură, vorbea cu domnii de la ambulanță.

Te-ar mai interesa: 27 mai, Sfântul Ioan Rusul. Rugăciunea extrem de p...

Eu ajung acasă, tot transpirat, alb la față… dacă pot spune așa și mă ia ăla de la salvare de-o parte și zice: Ăăă, mama dumneavoastră… când a fost diagnosticată cu Quincke?

Zic: Nu știu, așa mi-a zis ea la telefon!

Zice: Bine, luați-i almanahul ăla medical, că o să sune încontinuu!

„De la almanahul ăla medical ni s-au tras foarte multe belele, am murit de câteva ori până acum”

Bă, edemul lui Quincke ăsta, Doamne ferește de așa ceva, este o treabă că începi să te sufoci și duce la deces. Dar e grad medical condiție zero, adică oamenii ăia au rupt salvarea să ajungă la mama, mama care citise cu o seară înainte de edemul lui Quincke.

Te-ar mai interesa: De ce unii oameni nu pot râgâi? Poate fi tratată a...

Oamenii normali citesc niște cărți, oamenii normali citesc Biblia seara, mama a luat almanahul medical și se uita acolo: Ia să vedem, ce aș putea să mai fac?!

Și când a intrat salvarea în casa, mama începusă să le recite, că reținuse toate simptomele de la edemul lui Quincke. Ăștia se uitau la ea și ziceau: Doamnă, dar parcă nu le aveți.

Mama zicea: respirație îngreunată, puls agitat…

Te-ar mai interesa: Cum apare cancerul și cum poți să-l vindeci? Dr. P...

Ei, de la almanahul ăla medical ni s-au tras foarte multe belele, pentru că pe rând, nu știu ce a fost în familia mea, am avut simptomele și am murit de câteva ori, pe rând, de câteva ori fiecare”, a povestit Cabral, într-o intervenție la radio, potrivit Dcnews.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private