Sari la conținut

Managerul Spitalului de Psihiatrie din Murgeni a demisionat: A fost un act unilateral de voinţă

sursa foto: spitalulmurgeni.ro

Managerul Spitalului de Psihiatrie din Murgeni, judeţul Vaslui, Ionel Carp, şi-a înaintat demisia din funcţie, după aproximativ zece ani în care a condus spitalul. Funcţia a fost preluată, interimar, de un director din cadrul Primăriei.

Demisia are loc la o săptămână după ce în unitate medicală trei pacienţi au murit şi alţi 23 au ajuns la spital, cu simptome digestive.

Spitalul de Psihiatrie Murgeni se află în subordinea Consiliului Local, iar Ionel Carp conducea unitatea medicală de aproximativ zece ani.

„A fost un act unilateral de voinţă”

„Da, am primit această demisie. Nu motivat nici într-un fel, a fost un act unilateral de voinţă”, a declarat pentru News.ro primarul localităţii Murgeni, Eduard Cazacu.

Acesta a precizat că autorităţile locale nu au solicitat demisia managerului, în condiţiile în care nu s-a stabilit, oficial, care a fost cauza îmbolnăvirilor şi a deceselor.

„Nu i-am cerut nimic, pentru că nu au venit până în prezent toate analizele. Nu putem incrimina, nu putem lua o astfel de decizie în lipsa unor probe”, a precizat edilul.
Până acum nu s-a stabilit cauza deceselor şi îmbolnăvirilor de la Spitalul de Psihiatrie Murgeni.

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Primarul a precizat că atribuţiile managerului spitalului au fost preluate interimar de către directorul economic din Primăria Murgeni.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel