marți, august 9, 2022

Luna Noua are energia unui nou început, resetarea unui ciclu lunar. Potrivit astrologiei, Luna Nouă în Leu din 28 iulie 2022 are puteri magice. Se vorbește mult despre noi începuturi, iar vibrația lunii te va împinge de la spate să-ți urmezi visurile.

Lunile Noi apar în momentul în care Soarele și Luna se aliniează în același punct din zodiac. Iar această aliniere, activează zone precum intuiția, curajul de a materealiza obiectivele sau impulsul necesar de a lua o decizie.

Te-ar mai interesa: Ai 40 de ani? Consumă aceste alimente pentru o săn...

Deoarece Luna Noua din 28 iulie 2022 are loc in mandrul si distinsul semn al Leului, semnificatia ei spirituala este aceea de a porni spre implinirea de visuri marete, grantioase, fara frica, cu toata increderea inainte.

Ca orice fenomen astrologic, unele zodii sunt aspectate pozitiv, altele negativ.

 

Ce nu este recomandat să faci, în funcție de zodie

Berbec

Dacă vrei să te impui cu un ton ridicat, nu este tocmai indicat să o faci. Abordează o altă tactică daca vrei să fii băgat în seama.

Taur

Chiar dacă pare greu sau imposibil de realizat ceea ce ai în cap, trebuie să le explici celor din jur argumentele tale. Astrele te sfătuiesc să ai curaj să îți expui punctul de vedere.

Te-ar mai interesa: Medicii trag semnalul de alarmă! Atenție la aceste...

Gemeni

Este strict alegerea ta dacă nu vrei să te deschizi în fața oricui. Alege foarte bine în cine vrei să ai încredere și nu lua hotărâri pe care le vei regreta mai târziu. Ar fi bine să cântărești și să analizezi fiecare decizie pe care trebuie să o iei.

Rac

Din păcate oboseala acumalată te va face să reacționezi exagerat în contextele nu tocmai potrivite. Ar fi indicat să te odihnești.

Te-ar mai interesa: Anunțul autorităților despre nivelul de radiații d...

Leu

Apar situații plăcute pentru tine și vor fi suficiente motive de bucurie încât să nu te mai lași distras de la unele neplăceri. Ar trebui să renunți la gândirea negativă și să nu mai pui răul în față.

Fecioară

Fecioarele ar trebui să înceteze să mai aștepte lucruri mărețe din partea celor din jurul ei. E recomandat să spui direct ce nu îți convine, fără să mai ocolești subiectul.

Te-ar mai interesa: Un neurolog renumit susține că anumite alimente po...

Balanță

E momentul să nu mai lași pe alții să ia decizii în numele tău. E timpul să fii responsabil pentru deciziile tale.Demonstrează-ți tie ce poți fără să te gândești la părerile celorlalți.

Scorpion

Vine o perioadă a dezvăluirilor pentru tine. Ar fi bine să nu mai ascunzi informațiile importante dacă știi că te ajută să câștigi o luptă foarte esențială pentru tine.

Săgetător

Urmează clipe minunate alături de cei dragi. Profită din plin de ele și simte-te bine!

Te-ar mai interesa: Ce probleme se pot rezolva prin hipnoză: Poți culc...

Capricorn

Ar trebui să ai mai multă încredere în tine și nu mai trece neobservat. Îndrăznește să arăți tot ce poți să ieși în evidență.

Vărsător

Treci prin multe etape în viața ta și ar fi cazul să faci o alegere. Ești conștient că nu le poți avea pe toate și trebuie să faci o alegere importantă pentru tine.

Pești

Finalul de lună te poate debusola ușor din punct de vedere financiar. Așa că nu ar trebui să cheltui bani fără să ai un plan bine pus la punct.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private