Sari la conținut

Mare grijă! Ce ZODII rămân fără bani în luna august

Mare grijă! Ce ZODII rămân fără bani în luna august. Iată ce spun astrele despre acești nativi mult prea cheltuitori, care nu iau în calcul că banii se termină.

Taur/ Ascendent în Taur

Veți fi cei mai afectați de tranzitul lui Marte în următoarea perioadă. Marte va intra în casa a 2-a, vă bazați pe niște sume de bani care se vor duce pentru multiple cauze.

Multe situații vor fi legate de partener, dar va fi vorba și despre împrumuturi, datorii sau rate. Astrologul Daniela Simulescu vă recomandă ca cel puțin până pe 20 august, să fiți mai cumpătați.

Aveți nevoie de bani pentru zile negre, bani în care să nu intrați. Lumea trece prin tot felul de evenimente și trebuie să contribuiți. Nu vă faceți planuri financiare serioase, puneți bani deoparte și nu vă atingeți de ei.

Citeste si:

Fecioară/ Ascendent în FecioarăFecioara Pixabay

Nu o să depindă de voi partea financiară, sunteți destul de mult la mâna altora, depindeți de deciziile altora. Vor fi multe negocieri și renegocieri care vor produce anumite amânări.

Superiorii voștri vor fi cei care vor avea ultimul cuvânt atunci când va veni vorba despre aria banilor. Trebuie să vă asigurați că vă plătiți ratele la timp, că nu vă aruncați cu cheltuielile.

Nu este o idee bună nici să căutați să vă implicați în alte afaceri, nu vă aruncați acum să investiți că nu este momentul.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

La voi familia vă consumă economiile, apar situații neprevăzute care vă fac să cheltuiți. La fel și pentru cei care au copii, sunt multe cheltuieli acolo, cresc taxele. Totul o să coste mai mult decât ați stabilit la început.

Marte retrograd în casa a 5-a vă spune și despre faptul că se pot găsi schimburi, vă pricepeți la ceva și puteți oferi aceste servicii în loc de bani, notează astrosens.ro.

Așadar, mare atenție la cum cheltuiți banii. Riscați să rămâneți fără.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.