luni, septembrie 26, 2022

Ritualul Mariei Dragomiroiu. Arista a dezvăluit ce obișnuiește să facă cu părul după ce se tunde. Spune că nu este vorba de superstiție, ci de iubire.

Îndrăgita interpretă de muzică populară este extrem de atentă atunci când vine vorba de îngrijirea personală și are un ritual bine pus la punct.

Maria Dragomiroiu este renumită pentru podoaba sa capilară, în care investește timp prețios, produse de calitate și tratamente naturale. Artista le-a arătat fanilor săi ce face cu părul după ce se tunde.

Te-ar mai interesa: Cum sa alegeti un camin de batrani potrivit pentru...

Ritualul Mariei Dragomiroiu. „Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă, cum fac alţii, din păcate. Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire! Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie?

Mă simt bine când este spălat, mă simt admirată! Cum să arunc părul meu la gunoi? Îl strâng, îl fac păpuşele mici, îl duc acasă şi, o dată la o lună, îl tai pe iarbă. Părul nu se degradează foarte repede, degeaba l-aş arunca pentru că îl ia vântul. Îl tai mărunt, am această plăcere, să tai acele păpuşele din părul meu cu foarfeca mărunt, şi îl arunc în grădină, prin iarbă, oriunde, să fie în aer liber”, dezvăluia artista în urmă cu doi ani, potrivit Antena3.

Te-ar mai interesa: Cum îți dai seama că ești într-o relație toxică: I...


Ce face Maria Dragomiroiu în fiecare seară

„Eu nu mă culc până nu mă demachiez, spălându-mă cu săpun de casă, altfel machiajul nu se ia, cu demachiant, adică eu nu simt.

Având un ten foarte uscat, trebuie să mă dau cu orice fel de alifii, nu neapărat sofisticate, poate să fie și ulei, mă dau cu ulei de cocos, trebuie să fie gras, pentru că altfel mă strânge fața și nu pot să dorm.

Am grijă de mine, nu pot să zic că sunt așa de la Dumnezeu, suntem toți la fel, trece vârsta peste noi, dar am grijă. Nu merg la cosmetică, pentru că nu am timp, aș merge, așa că mai fac un masaj, am grijă de fața mea categoric, sunt multe modalități acum.”, a povestit artista în cadrul unui interviu.

Te-ar mai interesa: Cum poti utiliza inteligent spatiul dintr-un depoz...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private