Sari la conținut

Margherita de la Clejani, în lacrimi: Nu am fost „înțepată” cu o lamă sau o chestie. Am fost înjunghiată, fraților, în zona inimii, de un criminal

Margherita de la Clejani oferă lecții de morală după ce a fost înjunghiată în inimă. „Platourile înalte ale moralei sunt de obicei înconjurate de dealuri”

Vineri, 19 august, a doua zi după ce a fost înjunghiată de un bărbat care se deplasa cu trotineta, fiica Clejanilor a ținut un discurs moralizator, în fața sediului Poliției, chiar înainte de a fi audiată.

Tânăra cântăreață în vârstă de 30 de ani, vizibil afectată, a citit un discurs scris pe o foaie în fața jurnaliștilor.

Margherita de la Clejani a clarificat faptul că a fost „înjunghiată”, nu „înțepată”. De asemenea, aceasta a vorbit despre ambiguitatea morală și derapajul lesne pe care fiecare dintre noi îl poate face când vine vorba de standarde înalte.

Margherita de la Clejani în lacrimi: Nu am fost „înțepată” cu o lamă sau o chestie. Am fost înjunghiată, fraților, în zona inimii, de un criminal

„Sunt o ființă umană și consider că am dreptul la viață. Și pericolele sociale sunt ilustrate uneori prin intermediul tinerilor. Exact așa cum este și cazul meu. Nu am fost „înțepată” cu o lamă sau o chestie. Am fost înjunghiată, fraților, în zona inimii, de un bărbat pe care eu îl bănuiesc a fi criminal în serie, pentru că nu sunt singura atacată. Și care este încă în libertate. Nu, nu este prins.

Acum vreau să vorbesc despre problema răului. Platourile înalte ale moralei sunt de obicei înconjurate de dealuri. Iar pe dealuri vom găsi drumuri, multe dintre ele foarte înşelătoare. Forma generală a sofismului drumului alunecos este cum nu se poate mai simplă: de la droguri, foamete, crime, cutremure, boli, mii de oameni fără viitor, vieţi tinere pierdute inutile, copii orfani, bătrâni murind în moduri îngrozitoare.

Acestea sunt într-adevăr provocările vieţii şi cred că am să vă fac acum şi aici să înţelegeţi cum exemplul meu poate fi o îndrumare morală pentru copiii dumneavoastră şi chiar pentru fiecare dintre voi”, a declarat Margherita.

Fiica Clejanilor a ținut să mulțumească mai multor persoane pentru ajutorul primit.

„Deci, să revenim la inimă, pentru că am fost înjunghiată în inimă. Şi la minte. Este omenesc să greşim, dar este diabolic să insistăm în greşeală. De aceea, lecţiile importante ale lumii m-au făcut să înţeleg chestiunile raţiunii. Bineînţeles, am fost consiliată de numeroşi psihologi, psihiatri, doctori, specialişti extraordinari cărora le mulţumesc din toată inima mea care este acum uşor afectată.

De asmenea, mulţumesc minunatei şi frumoasei mele familii pentru tot suportul şi toată dragostea pe care mi-au oferit-o dintotdeauna.

Nu în ultimul rând, mulţumesc mie pentru că sunt om şi am venit să vă ofer o lecţie de viaţă din care sunt convinsă că fiecare veţi avea ceva de învăţat. Am dreptul la viaţă, cred în Dumnezeu, şi acum merg să fac o declaraţie”, a mai spus Margherita de la Clejani, potrivit Antena 3.

Viorica de la Clejani: Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul!

Viorica de la Clejani a fost furioasă după ce mai multe persoane ar fi luat în râs incidentul prin care a trecut fiica sa. Femeia a publicat pe Instagram și fotografii cu obiectul care a rănit-o pe fiica ei.

„Acest obiect i-a fost scos din sân ficei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul! Unii sunt atât de răi… Cum să vă bucurați și să îmi înjurați copilul pe tema acestui subiect?!

Daca eră copilul vostru în locul Margăi??! Cum puteți să vorbiți în halul asta?! Eu acum ce să fac?! Să-I las liber? Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă?

Vă mai mirați de ce nu ne mai rabdă Dumnezeu. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că a scapăt cu viață!” a scris Viorica de la Clejani pe contul său de socializare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.